Gå direkt till innehåll
Kuyah Misohs är en av Hydroscands stipendiater som nu har tilldelats ytterligare ett stipendium för universitetsstudier.
Kuyah Misohs är en av Hydroscands stipendiater som nu har tilldelats ytterligare ett stipendium för universitetsstudier.

Pressmeddelande -

Hydroscands tredje stipendiat har tilldelats fullständigt stipendium för universitetsstudier

Hydroscand arbetar aktivt för att stötta olika aktiviteter i Appelsbosch, Kwazulu Natal, Sydafrika, där företaget är engagerade i den lokala grundskolan och förskolan. Hydroscand delar också ut stipendier varje år till skolans bästa student eller studenter. Flera av dessa har sedan på egna meriter tilldelats stipendier för fortsatta studier.

Nu har Hydroscands tredje stipendiat från Appelsbosch, Kuyah Misoh, på egna meriter tilldelats ett fullständigt stipendium för vidare universitetsstudier.

"Vi är stolta över Kuyah Misohs hårda arbete och engagemang. Det gläder oss att Kuyah nu har kunnat påbörja sin första termin på universitetet", säger Mikael Arkevret, CFO för Hydroscand Group.

Hydroscands andra två stipendiater, Zama Luthuli och Phumelele Ntanzi, studerar redan i Pietermaritzburg och Durban. De fick också fullständiga stipendier för fortsatta studier på universitetsnivå, tack vare sitt engagemang och goda resultat.

"Vi hoppas att alla våra studenter kommer att fortsätta att vara goda förebilder i sina fortsatta studier och sedan arbeta för att förbättra och stärka deras samhälle efter examen", säger JJ Fourie, VD på Hydroscand i Sydafrika.

Ämnen

Kategorier

Regioner


Vi är din närmaste slangservice

Hydroscand grundades i Stockholm 1969 och är idag marknadsledande inom slang och ledningskomponenter i Skandinavien.

Globalt finns vi representerade med verksamhet i 20 länder och erbjuder prisvärda tjänster och lösningar inom slang, ledningskomponenter och angränsande kundbehov.

I Sverige har Hydroscand ett 70-tal slangservicebutiker och en rikstäckande mobil slangservice, känt under varumärket SlangExpress. Vi har fler än 450 anställda och en omsättning på 1,1 miljarder kronor (2019).

Vi har som målsättning att alltid finnas närmast kunden med erfaren personal, ett komplett sortiment och innovativa tjänster.

Välkommen till Hydroscand – din närmaste slangservice!

Kontakter

Pontus Nygren

Pontus Nygren

Presskontakt VD Hydroscand Sverige & Danmark +46 (0)8-555 990 14

Relaterat innehåll

Om Hydroscand

Familjeföretaget Hydroscand grundades i Stockholm 1969 och är idag marknadsledande inom slang och ledningskomponenter i Skandinavien. Globalt finns vi representerade med verksamhet i över 20 länder och erbjuder lösningar och tjänster för slangar, kopplingar och relaterade produkter.

I Sverige har Hydroscand över 70 slangservicebutiker och en rikstäckande mobil slangservice, känt under varumärket SlangExpress. Vi har fler än 450 anställda och en omsättning på 1,1 miljarder kronor (2020).
Vi har som målsättning att alltid finnas närmast kunden med erfaren personal, ett komplett sortiment och innovativa tjänster.

Välkommen till Hydroscand!