Följ Hydroscand AB

​Hydroscand öppnar butik i Oskarshamn

Pressmeddelande   •   Nov 12, 2019 09:17 CET

Niklas Augustsson, regionchef sydost på Hydroscand.

Hydroscand fortsätter att expandera och öppnar snart en filial i Oskarshamn. Den nya butiken som även innefattar en större verkstad, beräknas öppna i mars 2020.

Hydroscand expanderar kraftigt och bara under 2019 har Hydroscand startat upp fem nya filialer i Sverige. Senast slog företaget upp dörrarna till en ny butik i Sandviken, vilken blev Hydroscands 70:e butik i Sverige. I början av 2020 tar Hydroscand nästa steg i expansionen och öppnar upp ännu en ny butik – denna gång i Oskarshamn.

”Den nya butiken har ett fantastiskt läge intill Åsavägen, i närheten av E22. Ett läge som våra kunder naturligt passerar förbi. Vi ser ett stort behov av en bra slangservice i Oskarshamn där vi har många kunder inom såväl industri som marin”, menar Niklas Augustsson, regionchef sydost på Hydroscand.

Den nya filialen i Oskarshamn är 400 m², vilket rymmer både en butik på 100 m², ett väl tilltaget lager och en stor verkstad med kapacitet att ta emot större fordon och maskiner.

I samband med att den nya butiken öppnar kommer Hydroscand även att lansera SlangExpress i staden.

”Den nya SlangExpress-bussen som kommer att utgå från Oskarshamn, innebär att vi tillsammans med SlangExpress i Växjö, Kalmar, Karlskrona kan höja servicegraden och minska inställelsetiden till våra kunder i regionen”, säger Niklas Augustsson.

I Oskarshamn finns en hel del företag som är i behov av en nära slangservice. Med den lokala närvaron vill Hydroscand hjälpa sina kunder att utveckla och förbättra deras verksamhet.

”Tid är pengar och våra kunder kräver snabb, effektiv service och hög kvalitet. Det känns bra att vi kommer att kunna möta deras behov med hjälp av vår nya butik och mobila slangverkstad”, avslutar Niklas.

Vi är din närmaste slangservice

Hydroscand grundades i Stockholm 1969 och är idag marknadsledande inom slang och ledningskomponenter i Skandinavien.

Globalt finns vi representerade med verksamhet i 20 länder och erbjuder prisvärda tjänster och lösningar inom slang, ledningskomponenter och angränsande kundbehov.

I Sverige har Hydroscand närmare 70 slangservicebutiker och en rikstäckande mobil slangservice, känt under varumärket SlangExpress. Vi har fler än 450 anställda och en omsättning på 1,1 miljarder kronor (2018).

Vi har som målsättning att alltid finnas närmast kunden med erfaren personal, ett komplett sortiment och innovativa tjänster.

Välkommen till Hydroscand – din närmaste slangservice!

Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera

Genom att skicka din kommentar accepterar du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med Mynewsdesks Integritetspolicy.