Följ Hydroscand AB

​Hydroscand lanserar mobil slangservice i Kalmar

Pressmeddelande   •   Okt 16, 2018 12:03 CEST

Hydroscands mobila slangservicetjänst växer så att det knakar i Sverige. Bara under 2018 har hela 12 nya servicebussar börjat rulla i olika delar av landet. Nu är det dags att lansera den populära tjänsten i ännu en stad, denna gång satsar företaget på Kalmar.

Oplanerade driftstopp är en kostsam historia, det gör att allt fler ser det stora värdet i effektiv mobil slangservice på plats hos kunden. Hydroscands kunder nyttjar inte bara SlangExpress för akuta behov efter slangbrott, utan även för förebyggande slangservice på plats hos kunden.

Under senaste åren har SlangExpress expanderat kraftigt i Sverige och nu möter Hydroscand efterfrågan i Kalmar genom att lansera tjänsten även i denna stad. SlangExpress kommer att utgå från Hydroscands nya butik i Kalmar.

”Vi satsar väldigt mycket på Kalmar just nu. Under 2018 flyttade vi butiken till större mer lättillgängliga lokaler. Nu är det dags att lansera mobil slangservice för att även kunna hjälpa våra kunder effektivt ute på fältet”, säger Niklas Augustsson, regionchef i Kalmar.

SlangExpress kommer att börja rulla i Kalmar under november. SlangExpress går att nå med ett och samma telefonnummer, oavsett var i landet du befinner dig - 020-46 46 00.

Hydroscand är marknadsledande inom slang och ledningskomponenter i Skandinavien. Med över 60 slangservicebutiker i Sverige, från Malmö i söder till Kiruna i norr är vi din närmaste slangservice.

Familjeföretaget Hydroscand grundades i Stockholm 1969 och har idag en omsättning på ca 220 miljoner Euro (2017), över 200 slangservicebutiker och fler än 400 återförsäljare. Med våra över 1 100 anställda servar vi över 21 000 kunder i 19 länder i Europa, Asien och Afrika.

Verksamhetens fokus utgår från affärsidén – Hydroscand är ett globalt, decentraliserat företag som säljer prisvärda tjänster och lösningar inom slang, ledningskomponenter och angränsande kundbehov genom en innovativ och kundstyrd varuförsörjning.

Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera

Genom att skicka din kommentar accepterar du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med Mynewsdesks Integritetspolicy.