Följ Hydroscand AB

​ Filialen i Kalmar flyttar till nya lokaler

Pressmeddelande   •   Maj 02, 2018 17:10 CEST

Niklas Augustsson (till vänster) och Matti Svensson (till höger) på plats i den nya butiken

Filialen i Kalmar kommer inom kort att flytta till nya, större lokaler. Den nya adressen blir Dragonvägen 11 i Kalmar, vilket innebär ett bättre läge för företagets kunder.

Hydroscands butik i Kalmar flyttar till större lokaler och får i och med detta ett bättre läge från såväl E22 som från flera andra större genomfartsleder i Kalmar. De större lokalerna ger även betydligt bättre möjligheter för Hydroscand att ta emot kunder med större fordon.

”Det känns väldigt bra att vi nu får större lokaler och därmed möjligheten att ta emot alla kunder på ett bättre sätt. Att dessutom butikens läge förbättras avsevärt för våra kunder är såklart ytterligare ett plus”, säger Niklas Augustsson, regionchef sydöst på Hydroscand.

”Flytten av filialen i Kalmar är ett viktigt steg för vår utveckling i regionen. Under hösten kommer vi att ta nästa steg för att möta kundernas behov, då vi lanserar ytterligare en nyhet för kunderna i Kalmar”, säger Pontus Nygren, marknads-och försäljningschef på Hydroscand.

Den nya lokalen är hela 700 m2, vilket innebär en ökning på 200 m2 i jämförelse med den tidigare filialen. Redan den 7 maj beräknar Hydroscand att de ska kunna slå upp dörrarna till den nya butiken.

Hydroscand är marknadsledande inom slang och ledningskomponenter i Skandinavien. Med över 60 slangservicebutiker i Sverige, från Malmö i söder till Kiruna i norr är vi en lite närmare slangservice.

Familjeföretaget Hydroscand grundades i Stockholm 1969 och har idag en omsättning på ca 220 miljoner Euro (2017), över 200 slangservicebutiker och fler än 400 återförsäljare. Med våra över 1 100 anställda servar vi över 21 000 kunder i 19 länder i Europa, Asien och Afrika.

Verksamhetens fokus utgår från affärsidén – Vi ska montera och distribuera slang och ledningskomponenter från en decentraliserad och kundnära organisation.

Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera

Genom att skicka din kommentar accepterar du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med Mynewsdesks Integritetspolicy.