Gå direkt till innehåll
Hydroscand Machine AB Branschvinnare 2023
Hydroscand Machine AB Branschvinnare 2023

Pressmeddelande -

Hydroscand Machine AB utsett till Branschvinnare 2023

Hydroscand Machine AB har lyckats med bedriften att bli en Branschvinnare 2023! Varje år utser branschvinnare.se i samarbete med Largest Companies de företag som kan stoltsera med utmärkelsen Branschvinnare.

En Branschvinnare är ett företag som överträffat den egna branschens genomsnittliga utveckling i både omsättning och resultat. Snittet räknas fram en gång per år och baseras på samtliga företag inom den aktuella branschen. Företaget måste slå Branschens utveckling i både omsättningsförändring och resultatförändring, där det egna resultatet är positivt. Att bli en branschvinnare är ett resultat av skickligt företagande och ett starkt entreprenörskap.

”Jag är så oerhört stolt över att vi på Hydroscand Machine AB får ta emot utmärkelsen Branschvinnare 2023. Vi, Hydroscand Machine teamet, har under de senaste åren arbetat för att förbättra våra resultat. Utmärkelsen är ett bevis på att vi tillsammans har byggt det starkaste Machine Teamet i Säter. Detta genom ömsesidig lojalitet och fokus på god arbetskultur med engagerade, nöjda och produktiva medarbetare. Vi står bakom våra produkter och tar hållbara beslut. Hydroscand Machine AB levererar högkvalitativa produkter med kompetent personal som en del av vår strategi. Det finns inga genvägar”, säger Admir Paratusic, vd på Hydroscand Machine AB.

Relaterade länkar

Ämnen

Kategorier

Regioner


Om Hydroscand

Familjeföretaget Hydroscand grundades i Stockholm 1969 och är idag marknadsledande inom slang och ledningskomponenter i Skandinavien.

Globalt finns vi representerade med verksamhet i över 20 länder och erbjuder lösningar och tjänster för slangar, kopplingar och relaterade produkter.

I Sverige har Hydroscand över 70 slangservicebutiker och en rikstäckande mobil slangservice, känt under varumärket SlangExpress. Vi har fler än 450 anställda och en omsättning på 1,1 miljarder kronor (2020).

Vi har som målsättning att alltid finnas närmast kunden med erfaren personal, ett komplett sortiment och innovativa tjänster.

Välkommen till Hydroscand!

Kontakter

Pontus Nygren

Pontus Nygren

Presskontakt VD Hydroscand Sverige & Danmark +46 (0)8-555 990 14

Om Hydroscand

Familjeföretaget Hydroscand grundades i Stockholm 1969 och är idag marknadsledande inom slang och ledningskomponenter i Skandinavien. Globalt finns vi representerade med verksamhet i över 20 länder och erbjuder lösningar och tjänster för slangar, kopplingar och relaterade produkter.

I Sverige har Hydroscand över 75 slangservicebutiker och en rikstäckande mobil slangservice, känt under varumärket SlangExpress. Vi har 517 anställda och en omsättning på 1,48 miljarder kronor (2022).
Vi har som målsättning att alltid finnas närmast kunden med erfaren personal, ett komplett sortiment och innovativa tjänster.

Välkommen till Hydroscand!