Gå direkt till innehåll
Hydroscand lanserar ny produktkategori på Nordic Future Food and Food tech 2023

Pressmeddelande -

Hydroscand lanserar ny produktkategori på Nordic Future Food and Food tech 2023

Hydroscand lanserar en helt ny produktkategori på Nordic Future Food and Food tech 2023. Lansering sker klockan 11.00 onsdag den 31 maj, i Hydroscands monter B:08. De som lanserar Hydroscands nya produktkategori är Hydroscands VD Pontus Nygren tillsammans med Oskar Wilhelms, försäljningsansvarig för den nya produktkategorin.

Hydroscand finns på plats under mässans båda dagar och ser fram emot att träffa er alla som arbetar inom livsmedelsbranschen och samtala om dagens och framtidens produkter och tjänster.

Nordic Future Food är den självklara mötesplatsen för hela livsmedelsbranschen – en dynamisk arena med fokus på innovation i produktion, hälsa och framtidens mat. Här tar du del av tongivande och banbrytande innehåll som inspirerar och motiverar, samtidigt som du får möjligheten att skapa samarbeten och vara en del av livsmedelsbranschens utveckling.

Entrébiljett till Nordic Future Food and Food tech 2023 är gratis och beställs på deras hemsida

Välkomna - vi ser fram emot lansering och inspirerande möten!

Ämnen

Kategorier


Om Hydroscand

Familjeföretaget Hydroscand grundades i Stockholm 1969 och är idag marknadsledande inom slang och ledningskomponenter i Skandinavien.

Globalt finns vi representerade med verksamhet i över 20 länder och erbjuder lösningar och tjänster för slangar, kopplingar och relaterade produkter.

I Sverige har Hydroscand över 70 slangservicebutiker och en rikstäckande mobil slangservice, känt under varumärket SlangExpress. Vi har fler än 450 anställda och en omsättning på 1,1 miljarder kronor (2020).

Vi har som målsättning att alltid finnas närmast kunden med erfaren personal, ett komplett sortiment och innovativa tjänster.

Välkommen till Hydroscand!

Kontakter

Pontus Nygren

Pontus Nygren

Presskontakt VD Hydroscand Sverige & Danmark +46 (0)8-555 990 14

Om Hydroscand

Familjeföretaget Hydroscand grundades i Stockholm 1969 och är idag marknadsledande inom slang och ledningskomponenter i Skandinavien. Globalt finns vi representerade med verksamhet i över 20 länder och erbjuder lösningar och tjänster för slangar, kopplingar och relaterade produkter.

I Sverige har Hydroscand över 75 slangservicebutiker och en rikstäckande mobil slangservice, känt under varumärket SlangExpress. Vi har 517 anställda och en omsättning på 1,48 miljarder kronor (2022).
Vi har som målsättning att alltid finnas närmast kunden med erfaren personal, ett komplett sortiment och innovativa tjänster.

Välkommen till Hydroscand!