Följ Hydroscand AB

​Hydroscand har lanserat mobil slangservice i Borås

Pressmeddelande   •   Jan 09, 2020 08:10 CET

Hydroscands servicetekniker Pontus Gårdman.

Hydroscands mobila slangservicetjänst fortsätter att växa. Nu lanserar Hydroscand tjänsten i ytterligare en stad, denna gång satsar företaget på Borås.

Nu har Borås fått en ännu närmare slangservice i form av SlangExpress. Den nya servicebussen har redan börjat rulla och kommer tillsammans med SlangExpress i Göteborg att höja servicegraden och korta inställelsetiden för kunderna i området.

”Vi ser ett behov av en flexibel, mobil slangservice i Borås. Den nya tjänsten blir ett bra komplement till butiken i Borås och kommer att samarbeta tätt med SlangExpress i Göteborg”, säger Miralem Dudakovic, platschef på Hydroscand i Borås.

Hydroscands SlangExpress har snabbt blivit populär bland kunder över hela Sverige som ringer slangjouren för såväl akuta slangbyten som för förebyggande underhåll.

Den nya servicebussen bemannas av Hydroscands servicetekniker Pontus Gårdman. SlangExpress i Borås går att nå på samma nummer som i övriga delar av landet - 020-46 46 00.

Vi är din närmaste slangservice

Hydroscand grundades i Stockholm 1969 och är idag marknadsledande inom slang och ledningskomponenter i Skandinavien.

Globalt finns vi representerade med verksamhet i 20 länder och erbjuder prisvärda tjänster och lösningar inom slang, ledningskomponenter och angränsande kundbehov.

I Sverige har Hydroscand närmare 70 slangservicebutiker och en rikstäckande mobil slangservice, känt under varumärket SlangExpress. Vi har fler än 450 anställda och en omsättning på 1,1 miljarder kronor (2018).

Vi har som målsättning att alltid finnas närmast kunden med erfaren personal, ett komplett sortiment och innovativa tjänster.

Välkommen till Hydroscand – din närmaste slangservice!

Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera

Genom att skicka din kommentar accepterar du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med Mynewsdesks Integritetspolicy.