Gå direkt till innehåll
Johan Olofsson, en av Hydroscands servicetekniker i Göteborg.
Johan Olofsson, en av Hydroscands servicetekniker i Göteborg.

Pressmeddelande -

SlangExpress växer kraftfullt i Göteborg

Hydroscands populära mobila slangservicetjänst, SlangExpress, fortsätter att växa så att det knakar i Göteborg. Servicebussarna rullar konstant och efterfrågan ökar stadigt. Detta svarar nu Hydroscand på genom att rulla ut ytterligare servicefordon i staden.

Göteborg är en av de städer i Sverige där behovet av mobil slangservice växer kraftigt. De fyra SlangExpress-bussar som tidigare har rullat i staden, räcker inte längre till. Därför expanderar nu Hydroscand för att möta efterfrågan i Göteborg.

”Vi är väldigt glada för att kunderna uppskattar vår mobila slangservice och ser fram emot att utöka tjänsten för att hålla det vi lovar – att alltid finnas närmast kunderna”, säger Tobias Rydell som är ansvarig för SlangExpress i Göteborg.

SlangExpress i Göteborg står redo att hjälpa kunderna dygnet runt, 365 dagar om året.

Relaterade länkar

Ämnen

Kategorier

Regioner


Hydroscand är marknadsledande inom slang och ledningskomponenter i Skandinavien. Med över 60 slangservicebutiker i Sverige, från Malmö i söder till Kiruna i norr är vi din närmaste slangservice.

Familjeföretaget Hydroscand grundades i Stockholm 1969 och har idag en omsättning på ca 220 miljoner Euro (2017), över 200 slangservicebutiker och fler än 400 återförsäljare. Med våra över 1 100 anställda servar vi över 21 000 kunder i 19 länder i Europa, Asien och Afrika.

Verksamhetens fokus utgår från affärsidén – Vi ska montera och distribuera slang och ledningskomponenter från en decentraliserad och kundnära organisation.

Kontakter

Pontus Nygren

Pontus Nygren

Presskontakt VD Hydroscand Sverige & Danmark +46 (0)8-555 990 14

Relaterat innehåll

Om Hydroscand

Familjeföretaget Hydroscand grundades i Stockholm 1969 och är idag marknadsledande inom slang och ledningskomponenter i Skandinavien. Globalt finns vi representerade med verksamhet i över 20 länder och erbjuder lösningar och tjänster för slangar, kopplingar och relaterade produkter.

I Sverige har Hydroscand över 75 slangservicebutiker och en rikstäckande mobil slangservice, känt under varumärket SlangExpress. Vi har 517 anställda och en omsättning på 1,48 miljarder kronor (2022).
Vi har som målsättning att alltid finnas närmast kunden med erfaren personal, ett komplett sortiment och innovativa tjänster.

Välkommen till Hydroscand!