Gå direkt till innehåll
På bilden fr.v. Conny Andersson platschef på Hydroscand i Karlstad och Tomas Zettergren, regionchef Värmland.
På bilden fr.v. Conny Andersson platschef på Hydroscand i Karlstad och Tomas Zettergren, regionchef Värmland.

Pressmeddelande -

Hydroscand expanderar kraftigt i Värmland

Hydroscand har stora expansionsplaner under våren och kommer inom kort att öppna tre nya butiker i Sverige. Nu satsar Hydroscand på att öka tillgängligheten för kunderna i värmländska Säffle.

Tidigare har Hydroscand avslöjat sina expansionsplaner i Uddevalla och Kristinehamn. Nu satsar företaget ytterligare i region Värmland och etablerar nu en till butik – närmare bestämt på Norrlandsvägen 22 i industriområdet Rolfserud i Säffle.

”Läget är fantastiskt, precis intill E45, där många av våra kunder naturligt passerar. Etableringen känns som ett naturligt och viktigt steg för att komma närmare våra kunder i Säffle och Åmål”, säger Tomas Zettergren, regionchef Värmland på Hydroscand.

I sann Hydroscand-anda kommer butiken att erbjuda ett brett och lokalt anpassat sortiment. Utanför Hydroscands nya butik finns det även gott om yta för att kunna ta emot kunder som färdas i större fordon.

”Hydroscand i Säffle kommer att drivas i nära samarbete med butiken och SlangExpress i Karlstad. Det kommer att resultera i en jämnare servicegrad i Värmlands-regionen, där SlangExpress även kommer att kunna utföra arbeten i Säffle och Åmål”, berättar Tomas.

Hydroscands nya butik beräknas öppna i slutet av mars.

Ämnen

Taggar

Regioner


Vi är din närmaste slangservice

Familjeföretaget Hydroscand grundades i Stockholm 1969 och är idag marknadsledande inom slang och ledningskomponenter i Skandinavien.

Globalt finns vi representerade med verksamhet i 20 länder och erbjuder lösningar och tjänster för slangar, kopplingar och relaterade produkter.

I Sverige har Hydroscand ett 70-tal slangservicebutiker och en rikstäckande mobil slangservice, känt under varumärket SlangExpress. Vi har fler än 450 anställda och en omsättning på 1,1 miljarder kronor (2019).

Vi har som målsättning att alltid finnas närmast kunden med erfaren personal, ett komplett sortiment och innovativa tjänster.

Välkommen till Hydroscand!

Presskontakt

Mikaela Fenner Alsin

Mikaela Fenner Alsin

Presskontakt Kommunikationschef Sverige & Danmark +46 (0)8 555 990 87
Pontus Nygren

Pontus Nygren

Presskontakt VD Hydroscand Sverige & Danmark +46 (0)8-555 990 14

Relaterat material

Relaterade nyheter

Om Hydroscand

Familjeföretaget Hydroscand grundades i Stockholm 1969 och är idag marknadsledande inom slang och ledningskomponenter i Skandinavien. Globalt finns vi representerade med verksamhet i 20 länder och erbjuder lösningar och tjänster för slangar, kopplingar och relaterade produkter.

I Sverige har Hydroscand över 70 slangservicebutiker och en rikstäckande mobil slangservice, känt under varumärket SlangExpress. Vi har fler än 450 anställda och en omsättning på 1,1 miljarder kronor (2020).
Vi har som målsättning att alltid finnas närmast kunden med erfaren personal, ett komplett sortiment och innovativa tjänster.

Välkommen till Hydroscand!