Gå direkt till innehåll
Tomas Zettergren, regionchef Värmland på Hydroscand.
Tomas Zettergren, regionchef Värmland på Hydroscand.

Pressmeddelande -

​Hydroscand etablerar sig i Kristinehamn

Hydroscand har vuxit kraftigt de senaste åren och har nu ett 70-tal butiker över hela Sverige. Nu stärker företaget sin närvaro i Värmland genom att öppna en butik i Kristinehamn.

Hydroscand utökar nu tillgängligheten för kunderna i Kristinehamn med omnejd. Redan i början av nästa år beräknas Hydroscand slå upp dörrarna till den nya butiken.

”Vi har sett ett stort behov av lokal slangservice i Kristinehamn och det är därför viktigt för oss att öka tillgängligheten för kunderna i området med en lokal butik”, säger Tomas Zettergren, regionchef Värmland på Hydroscand.

Den nya butikslokalen är belägen i industriområdet Drevsta, vilket har utvecklats till ett av Kristinehamns viktigaste industriområden. Området ligger nära E18, precis intill riksväg 26.

”Butiken är belägen i ett industriområde som är lättillgängligt från flera större vägar där många av våra kunder naturligt passerar”, säger Tomas Zettergren.

Det breda sortimentet av slang och kopplingar som Hydroscand har gjort sig känt för, kommer att finnas även här. Lagret kommer att anpassas efter de lokala kundernas behov, med en strävan om att kunden i de allra flesta fall ska hitta det hon eller han söker, direkt i butiken.

”Etableringen i Kristinehamn blir ett bra komplement till Hydroscands butiker i Örebro och Karlstad. Som ett nästa steg kommer vi även att stärka upp SlangExpress närvaro i området med en servicebuss som utgår från Kristinehamn”, avslutar Tomas Zettergren.

Ämnen

Kategorier

Regioner


Vi är din närmaste slangservice

Familjeföretaget Hydroscand grundades i Stockholm 1969 och är idag marknadsledande inom slang och ledningskomponenter i Skandinavien.

Globalt finns vi representerade med verksamhet i 20 länder och erbjuder lösningar och tjänster för slangar, kopplingar och relaterade produkter.

I Sverige har Hydroscand ett 70-tal slangservicebutiker och en rikstäckande mobil slangservice, känt under varumärket SlangExpress. Vi har fler än 450 anställda och en omsättning på 1,1 miljarder kronor (2019).

Vi har som målsättning att alltid finnas närmast kunden med erfaren personal, ett komplett sortiment och innovativa tjänster.

Välkommen till Hydroscand!

Kontakter

Pontus Nygren

Pontus Nygren

Presskontakt VD Hydroscand Sverige & Danmark +46 (0)8-555 990 14

Relaterat innehåll

Om Hydroscand

Familjeföretaget Hydroscand grundades i Stockholm 1969 och är idag marknadsledande inom slang och ledningskomponenter i Skandinavien. Globalt finns vi representerade med verksamhet i över 20 länder och erbjuder lösningar och tjänster för slangar, kopplingar och relaterade produkter.

I Sverige har Hydroscand över 75 slangservicebutiker och en rikstäckande mobil slangservice, känt under varumärket SlangExpress. Vi har 517 anställda och en omsättning på 1,48 miljarder kronor (2022).
Vi har som målsättning att alltid finnas närmast kunden med erfaren personal, ett komplett sortiment och innovativa tjänster.

Välkommen till Hydroscand!