Gå direkt till innehåll
Hydroscand flyttar till nya lokaler i Uppsala.
Hydroscand flyttar till nya lokaler i Uppsala.

Pressmeddelande -

Hydroscand-butiken i Uppsala flyttar till Östra Fyrislund

Hydroscand har expanderat kraftigt de senaste åren och har nu vuxit ur de nuvarande lokalerna i Uppsala. Snart flyttar därför butiken till större, mer lättillgängliga lokaler i den nya stadsdelen Östra Fyrislund.

Hydroscand har nu blivit för trångbodda i lokalen på Lastbilsgatan 4. I början av oktober flyttar därför slangservicebutiken till större lokaler i den nya stadsdelen Östra Fyrislund. Området ligger vid Kumlamotet, en av stadens entréer från E4:an och innefattar cirka 700 000 kvadratmeter verksamhetsyta för företag.

Den nya butiken ligger knappt en kilometer från den nuvarande lokalen, men har ett mycket bättre läge för företagets kunder, menar Leif Hammarberg, regionchef Stockholm på Hydroscand.

”Butiken ligger i direkt anslutning till den vältrafikerade vägen 282, vilket gör det smidigt för våra kunder att snabbt ta sig till butiken. Det nya läget innebär även att butiken kommer att vara väl synlig från vägen.”

Den nya slangbutiken kommer inte bara att bli större invändigt, utan kommer även att ha en större kundparkering.

”Fördelarna är många, butiken blir nästan dubbelt så stor, ljusare och kommer att rymma ett större lager – dessutom kommer det att bli mycket enklare att hitta till butiken för nya kunder som behöver byta slang”, säger Richard Stjernstedt, platschef på Hydroscand i Uppsala.

Den nya adressen blir Upplagegatan 1 och utöver Hydroscand så kommer även andra yrkesbutiker, verkstäder och lätta industrier att flytta in i området.

Relaterade länkar

Ämnen

Kategorier

Regioner


Vi är din närmaste slangservice

Hydroscand grundades i Stockholm 1969 och är idag marknadsledande inom slang och ledningskomponenter i Skandinavien.

Globalt finns vi representerade med verksamhet i 20 länder och erbjuder prisvärda tjänster och lösningar inom slang, ledningskomponenter och angränsande kundbehov.

I Sverige har Hydroscand ett 70-tal slangservicebutiker och en rikstäckande mobil slangservice, känt under varumärket SlangExpress. Vi har fler än 450 anställda och en omsättning på 1,1 miljarder kronor (2019).

Vi har som målsättning att alltid finnas närmast kunden med erfaren personal, ett komplett sortiment och innovativa tjänster.

Välkommen till Hydroscand – din närmaste slangservice!

Kontakter

Pontus Nygren

Pontus Nygren

Presskontakt VD Hydroscand Sverige & Danmark +46 (0)8-555 990 14

Om Hydroscand

Familjeföretaget Hydroscand grundades i Stockholm 1969 och är idag marknadsledande inom slang och ledningskomponenter i Skandinavien. Globalt finns vi representerade med verksamhet i över 20 länder och erbjuder lösningar och tjänster för slangar, kopplingar och relaterade produkter.

I Sverige har Hydroscand över 75 slangservicebutiker och en rikstäckande mobil slangservice, känt under varumärket SlangExpress. Vi har 517 anställda och en omsättning på 1,48 miljarder kronor (2022).
Vi har som målsättning att alltid finnas närmast kunden med erfaren personal, ett komplett sortiment och innovativa tjänster.

Välkommen till Hydroscand!