Gå direkt till innehåll
Mässgänget från Elmia Subcontractor 2015.
Mässgänget från Elmia Subcontractor 2015.

Pressmeddelande -

​Välkommen att prata slang med Hydroscand på Elmia Subcontractor

Den 14-17 november ställer Hydroscand ut på Elmia Subcontractor i Jönköping. Här kommer besökarna få se Hydroscands nya och populära produkter, få information om företagets tjänster och få svar på frågor om slang och ledningskomponenter.

På plats i Hydroscands monter finns duktiga och erfarna medarbetare inom såväl hydraulik, pneumatik, högtrycksslang och industrislang. Mässteamet kan därför besvara olika typer av frågor från besökarna inom ämnet slang och ledningskomponenter.

Inom hydraulik kommer mässteamet att informera om Hydroscands breda sortiment av hydraulslang samt visa de nya skalfria presskopplingar för höga tryck.

I montern får besökarna även veta mer om Hydroscands tjänster, bland annat den nya mobila tjänsten, Provtryckning, för industri och transportföretag. Tjänsten innebär att Hydroscand kommer ut till kunden för att på plats utföra provtryckning och diagnostisering av kundens slangar.

Utöver mobil provtryckning, kommer mässteamet även att informera om företagets övriga tjänster, så som SlangExpress och TrackingCode.

I montern finns även nyheter från Hydroscand SpecialHoses. På SpecialHoses i Motala produceras allt på plats och kopplingar och komponenter monteras på specialslangar som till exempel metallslang/stålslang, Spir Star-slang och kompositslang. Produktionen i Motala gör det möjligt för Hydroscand att erbjuda korta leditider och kundunika lösningar. På mässan kommer representanter från SpecialHoses att berätta om bland annat:

  • Det utökade sortimentet av metallslang med Heavy Duty-slang för applikationer kräver ett högre tryck och tryckstötar i kombination med höga temperaturer
  • Metallkompensatorer
  • SpecialHoses certifierade (ISO-3834-2) svetsavdelning med svetsare som innehar svetsarprövningsintyg

Hydroscand är en återkommande utställare på Elmia Subcontractor som är norra Europas ledande underleverantörsmässa. Elmia Subcontractor arrangeras i Jönköping och har öppet den 14-16 november kl. 09-17 samt den 17 november kl. 09-15.

Välkommen till Hydroscands monter - A04:34!

Relaterade länkar

Ämnen

Kategorier

Regioner


Hydroscand är marknadsledande inom slang och ledningskomponenter i Skandinavien. Med närmare 60 slangservicebutiker i Sverige, från Malmö i söder till Kiruna i norr är vi en lite närmare slangservice.

Familjeföretaget Hydroscand grundades i Stockholm 1969 och har idag en omsättning på ca 200 miljoner Euro (2016), 200 slangservicebutiker och mer än 400 återförsäljare. Med våra drygt 1 100 anställda servar vi över 21 000 kunder i Europa, Asien och Afrika.

Verksamhetens fokus utgår från affärsidén – Vi ska montera och distribuera slang och ledningskomponenter från en decentraliserad och kundnära organisation.

Kontakter

Pontus Nygren

Pontus Nygren

Presskontakt VD Hydroscand Sverige & Danmark +46 (0)8-555 990 14

Relaterade event

Om Hydroscand

Familjeföretaget Hydroscand grundades i Stockholm 1969 och är idag marknadsledande inom slang och ledningskomponenter i Skandinavien. Globalt finns vi representerade med verksamhet i över 20 länder och erbjuder lösningar och tjänster för slangar, kopplingar och relaterade produkter.

I Sverige har Hydroscand över 75 slangservicebutiker och en rikstäckande mobil slangservice, känt under varumärket SlangExpress. Vi har 517 anställda och en omsättning på 1,48 miljarder kronor (2022).
Vi har som målsättning att alltid finnas närmast kunden med erfaren personal, ett komplett sortiment och innovativa tjänster.

Välkommen till Hydroscand!