Följ Hydroscand AB

​SlangExpress växlar upp i Västerås

Pressmeddelande   •   Jan 23, 2020 14:23 CET

Hydroscands servicetekniker Dennis Ekberg (till vänster) och Henrik Myrberg (till höger).

Hydroscands mobila slangservicetjänst, SlangExpress, har blivit en succé som fortsätter att växa kraftigt i hela landet. De servicebussar som redan rullar får så många uppdrag att Hydroscand nu har valt att utöka tjänsten ytterligare - denna gång i Västerås.

Intresset för SlangExpress i Västerås har ökat kraftigt, vilket gör att Hydroscand nu växlar upp och utökar med ytterligare en stor servicebuss i staden.

”Det känns bra att vi kan möta det växande behovet av mobil slangservice i Västmanland. Den nya servicebussen gör det möjligt för oss att hjälpa fler kunder i fält”, säger Lars Forsberg, regionchef Västmanland på Hydroscand.

SlangExpress hjälper Hydroscands kunder på plats där de befinner sig och arbetar med såväl akuta slangbyten som förebyggande underhåll. Med hjälp av mobil slangservice kan tiden för kostsamma, oplanerade driftstopp kortas ned betydligt – eller till och med undvikas helt.

Den nya SlangExpress-bussen har redan börjat rulla i staden och bemannas av Dennis Ekberg som kommer att arbeta tillsammans med Hydroscands servicetekniker Henrik Myrberg.

Vi är din närmaste slangservice

Hydroscand grundades i Stockholm 1969 och är idag marknadsledande inom slang och ledningskomponenter i Skandinavien.

Globalt finns vi representerade med verksamhet i 20 länder och erbjuder prisvärda tjänster och lösningar inom slang, ledningskomponenter och angränsande kundbehov.

I Sverige har Hydroscand närmare 70 slangservicebutiker och en rikstäckande mobil slangservice, känt under varumärket SlangExpress. Vi har fler än 450 anställda och en omsättning på 1,1 miljarder kronor (2018).

Vi har som målsättning att alltid finnas närmast kunden med erfaren personal, ett komplett sortiment och innovativa tjänster.

Välkommen till Hydroscand – din närmaste slangservice!

Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera

Genom att skicka din kommentar accepterar du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med Mynewsdesks Integritetspolicy.