Gå direkt till innehåll
På bilden fr. v.: Jonas Björk, Per Ringqvist  och Filip Ohlsson.
På bilden fr. v.: Jonas Björk, Per Ringqvist och Filip Ohlsson.

Pressmeddelande -

SlangExpress växlar upp i Norrköping

Hydroscands mobila slangservicetjänst, SlangExpress, fortsätter att växa kraftigt. De servicebussar som redan rullar får så många uppdrag att Hydroscand nu har valt att utöka tjänsten ytterligare - denna gång satsar företaget på Norrköping.

Intresset för SlangExpress i Norrköping har ökat kraftigt, något som Hydroscand nu har svarat på genom att utöka servicegraden. Sedan några veckor tillbaka rullar därför ytterligare en SlangExpress-buss i området.

”Det känns bra att vi nu kan möta det växande behovet av mobil slangservice som vi ser i Östergötland. Den nya servicebussen blir ett bra komplement till våra befintliga servicebussar och butiker i regionen. Det innebär att vi nu kan hjälpa ännu fler kunder i fält”, säger Per Ringqvist, regionchef Östergötland/Södermanland på Hydroscand.

Han berättar att Hydroscand har sett en tydlig ökning i efterfrågan av både akuta slangbyten och förebyggande underhållsarbeten.

Jonas Björk, samordnare SlangExpress Östergötland/Nyköping på Hydroscand, håller med och menar att allt fler ser nyttan i att ta hjälp av SlangExpress i förebyggande syfte. Det gäller både små och stora företag som behöver hjälp med allt från mindre underhållsarbeten och diagnostik, till större planerade underhållsstopp på exempelvis industrier.

”Även om SlangExpress är mest kända för akuta slangbyten, kan vi se att intresset för att agera innan olyckan är framme blir allt större. Kunderna förstår vinningen i att planera förebyggande underhåll för att undvika kostsamma, oplanerade driftstopp”, menar Jonas.

Den nya SlangExpress-bussen har redan börjat rulla i Norrköping med omnejd och bemannas av Hydroscands servicetekniker Filip Ohlsson.

Relaterade länkar

Ämnen

Kategorier

Regioner


Om Hydroscand

Familjeföretaget Hydroscand grundades i Stockholm 1969 och är idag marknadsledande inom slang och ledningskomponenter i Skandinavien.

Globalt finns vi representerade med verksamhet i 20 länder och erbjuder lösningar och tjänster för slangar, kopplingar och relaterade produkter.

I Sverige har Hydroscand över 70 slangservicebutiker och en rikstäckande mobil slangservice, känt under varumärket SlangExpress. Vi har fler än 450 anställda och en omsättning på 1,1 miljarder kronor (2020).

Vi har som målsättning att alltid finnas närmast kunden med erfaren personal, ett komplett sortiment och innovativa tjänster.

Välkommen till Hydroscand!

Kontakter

Pontus Nygren

Pontus Nygren

Presskontakt VD Hydroscand Sverige & Danmark +46 (0)8-555 990 14

Om Hydroscand

Familjeföretaget Hydroscand grundades i Stockholm 1969 och är idag marknadsledande inom slang och ledningskomponenter i Skandinavien. Globalt finns vi representerade med verksamhet i över 20 länder och erbjuder lösningar och tjänster för slangar, kopplingar och relaterade produkter.

I Sverige har Hydroscand över 75 slangservicebutiker och en rikstäckande mobil slangservice, känt under varumärket SlangExpress. Vi har 517 anställda och en omsättning på 1,48 miljarder kronor (2022).
Vi har som målsättning att alltid finnas närmast kunden med erfaren personal, ett komplett sortiment och innovativa tjänster.

Välkommen till Hydroscand!