Följ Hydroscand AB

​SlangExpress växer så det knakar i Stockholm

Pressmeddelande   •   Jan 31, 2018 16:12 CET

SlangExpress åtta servicebussar i Stockholm samlas för ett uppstartsmöte.

Under 2017 utökade Hydroscand sin mobila slangjour SlangExpress med hela nio bussar i Sverige. Under samma år blev företaget störst på mobil slangservice även i Danmark, när den 10:e servicebussen började rulla. Nu utökas tjänsten i Sverige med ännu en servicebuss – denna gång i Stockholm.

Hydroscand startar 2018 med att utöka sin mobila slangservice SlangExpress med ytterligare en servicebuss i Stockholm. Den nya servicebussen kommer att utgå från södra Stockholm, och blir den åttonde i länet. Hydroscand ser ett ökat behov av tjänsten, där kunderna är i akut behov av att byta slang. Driftstopp kan vara mycket kostsamma, därför behövs snabb slangservice på plats hos kunden, när läget är akut.

”Den ökade efterfrågan av SlangExpress som vi har sett under 2017, är fortfarande stark. Den åttonde slangservicebussen är en viktig pusselbit för att vi ska kunna möta kundernas behov av ökad tillgänglighet i södra Stockholm”, säger Pontus Nygren, marknads- och försäljningschef på Hydroscand.

I Stockholm finns SlangExpress tillgänglig dygnet runt, sju dagar i veckan för kunder som är i behov av att byta slang. En lite närmare slangservice helt enkelt!  

Hydroscand är marknadsledande inom slang och ledningskomponenter i Skandinavien. Med närmare 60 slangservicebutiker i Sverige, från Malmö i söder till Kiruna i norr är vi en lite närmare slangservice.

Familjeföretaget Hydroscand grundades i Stockholm 1969 och har idag en omsättning på ca 200 miljoner Euro (2016), 200 slangservicebutiker och mer än 400 återförsäljare. Med våra drygt 1 100 anställda servar vi över 21 000 kunder i Europa, Asien och Afrika.

Verksamhetens fokus utgår från affärsidén – Vi ska montera och distribuera slang och ledningskomponenter från en decentraliserad och kundnära organisation.

Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera

Genom att skicka din kommentar accepterar du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med Mynewsdesks Integritetspolicy.