Följ Hydroscand AB

​SlangExpress fortsätter växa kraftigt i Stockholm

Pressmeddelande   •   Okt 30, 2018 12:04 CET

Hydroscands nytillskott Linus Hall förstärker det växande teamet i Stockholm

I början av året utökade Hydroscand den mobila slangservicen i Stockholm med ytterligare en servicebuss. I takt med att efterfrågan fortsätter att öka, väljer nu Hydroscand att växla upp med ytterligare två bussar som börjar rulla innan vintern sätter fart.

Hydroscands mobila slangservicetjänst SlangExpress har blivit en succé i Sverige. I Stockholm är efterfrågan så pass stor att företaget har valt att utökat tjänsten med tre servicebussar under bara 2018.

I november i år beräknas de två nya bussarna att börja rulla i staden. Detta innebär att Stockholm snart har hela tio SlangExpress-bussar som står redo att undsätta Hydroscands kunder i fält.

”Vi är oerhört stolta och glada över att våra kunder uppskattar SlangExpress. Som en del i löftet att alltid finnas närmast kunden, svarar vi nu på efterfrågan genom att utöka tjänsten i Stockholm”, säger Leif Hammarberg, regionchef i Stockholm.

De nya servicebussarna kommer att utgå från butikerna i Högdalen och Upplands Väsby. I Stockholm finns SlangExpress tillgänglig dygnet runt, sju dagar i veckan för kunder som är i behov av att byta slang. 

Hydroscand är marknadsledande i Skandinavien inom tjänster och lösningar för slang, ledningskomponenter och angränsande kundbehov. I Sverige har vi fler än 60 slangservicebutiker och ett 60-tal SlangExpress-bussar, från Malmö i söder till Kiruna i norr. Det gör oss till din närmaste slangservice.

Familjeföretaget Hydroscand grundades i Stockholm 1969 och finns idag i 18 länder över hela världen. Globalt har vi en omsättning på 220 miljoner Euro (2017), fler än 220 slangservicebutiker och över 400 återförsäljare. Med våra över 1 200 anställda servar vi fler än 100 000 kunder i Europa, Asien och Afrika.

Hydroscand är ett globalt decentraliserat företag som säljer prisvärda tjänster och lösningar inom slang, ledningskomponenter och angränsande kundbehov genom en innovativ och kundstyrd varuförsörjning.

Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera

Genom att skicka din kommentar accepterar du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med Mynewsdesks Integritetspolicy.