Gå direkt till innehåll
SlangExpress utför arbete på en hjullastare.
SlangExpress utför arbete på en hjullastare.

Pressmeddelande -

​Ökad efterfrågan av mobil slangservice i kristid

Hydroscands mobila slangservicetjänst SlangExpress har vuxit kraftigt under 2019. Tillgängligheten har utökats och tjänsten har lanserats i ett flertal nya städer under året. Till följd av rådande situation har mycket stannat upp i Sverige, men inte behovet av slangbyten i fält, menar Emilia Lundstedt, som ser en ökning i efterfrågan.

Det är framför allt i storstäderna som efterfrågan har fortsatt att öka kraftigt, städer där även Corona har haft störst smittspridning. Det kan finnas flera anledningar till det ökade behovet. Hydroscand själva, menar att många av företagets kunder utför samhällsviktiga funktioner som behöver fortgå, även i kristid. De menar också att den ökade sjukfrånvaron i samhället kan spela en stor roll.

”Många av våra kunder har egen personal som kan utföra slangbyten och olika typer av montage. De handlar produkter från oss men gör ofta mindre arbeten själva. Till följd av Corona-utbrottet tyngs många företag av ökad sjukfrånvaro. I dessa fall vänder sig många till oss för att få extra hjälp av SlangExpress ”, säger Emilia Lundstedt, försäljningsansvarig för SlangExpress.

SlangExpress har hög tillgänglighet, framför allt i de större städerna med ett flertal bussar i såväl Stockholm och Malmö som i Göteborg. Serviceteknikerna utför såväl akuta slangbyten som montage, förebyggande åtgärder och underhåll på plats hos företagets kunder.

Alla tekniker är säkerhetsutbildade för att kunna utföra jobb på höga höjder, på industrier och med hydraulik. Dessutom är de utbildade i att kunna hantera heta arbeten och arbeten nära spår och vägar.

”SlangExpress servicetekniker är vana vid olika typer av tekniska arbeten där lösningen inte alltid är solklar. De kan därför hjälpa till med många olika tekniska arbeten om det skulle finnas extra behov på grund av minskad personalstyrka. Om det finns något som vi kan hjälpa till med, är det bara att ringa. Det känns bra om vi kan hjälpa våra kunder lite extra nu i kristid”, menar Emilia Lundstedt.

Hydroscands SlangExpress går att nå via ett och samma nummer i hela landet – 020-46 46 00. 

Ämnen

Taggar

Regioner


Vi är din närmaste slangservice

Hydroscand grundades i Stockholm 1969 och är idag marknadsledande inom slang och ledningskomponenter i Skandinavien.

Globalt finns vi representerade med verksamhet i 20 länder och erbjuder prisvärda tjänster och lösningar inom slang, ledningskomponenter och angränsande kundbehov.

I Sverige har Hydroscand ett 70-tal slangservicebutiker och en rikstäckande mobil slangservice, känt under varumärket SlangExpress. Vi har fler än 450 anställda och en omsättning på 1,1 miljarder kronor (2019).

Vi har som målsättning att alltid finnas närmast kunden med erfaren personal, ett komplett sortiment och innovativa tjänster.

Välkommen till Hydroscand – din närmaste slangservice!

Presskontakt

Mikaela Fenner Alsin

Mikaela Fenner Alsin

Presskontakt Kommunikationschef Sverige & Danmark +46 (0)8 555 990 87
Pontus Nygren

Pontus Nygren

Presskontakt VD Hydroscand Sverige & Danmark +46 (0)8-555 990 14

Relaterat material