Gå direkt till innehåll
Ny industrislang finns tillgänglig hos Hydroscand

Pressmeddelande -

Ny industrislang finns tillgänglig hos Hydroscand

Hydroscand utökar sitt sortiment med en ny industrislang, Anaconda.

Nu erbjuder Hydroscand en ny industrislang vid namn Anaconda med artikelnummer 1456-10. Det är en mångsidig slang som fungerar perfekt för de allra flesta applikationer och går att använda för flytande vätskor som inte är fettbaserade. Slangen rullas enkelt upp på en slangvinda för förvaring. Anaconda finns tillgänglig i dimensionerna 6 till 50 millimeter och längderna 40 till 100 meter beroende på dimension.

  • Innertub i EPDM gör att slangen tål de flesta utspädda kemikalier
  • Elektrisk ledande innertub förhindrar statisk elektricitet från att byggas upp.
  • Yttertub i EPDM gör slangen utmärkt för utomhusbruk
  • Kompatibel för arbetstryck på 25 till 30 bar
  • Klarar temperaturer mellan -40 till +140 °C

”Anaconda är en ny generation av slang med förbättrat temperaturområde och elektriska egenskaper. Vi på Hydroscand är stolta att nu kunna erbjuda en slang som tillgodoser de ökade kraven från marknaden."
-Oskar Wilhelms, försäljningsansvarig

Beställ Anaconda i din närmaste Hydroscandbutik eller via e-handeln på hydroscand.se.

Ämnen

Kategorier


Om Hydroscand

Familjeföretaget Hydroscand grundades i Stockholm 1969 och är idag marknadsledande inom slang och ledningskomponenter i Skandinavien.

Globalt finns vi representerade med verksamhet i över 20 länder och erbjuder lösningar och tjänster för slangar, kopplingar och relaterade produkter.

I Sverige har Hydroscand över 70 slangservicebutiker och en rikstäckande mobil slangservice, känt under varumärket SlangExpress. Vi har fler än 450 anställda och en omsättning på 1,1 miljarder kronor (2020).

Vi har som målsättning att alltid finnas närmast kunden med erfaren personal, ett komplett sortiment och innovativa tjänster.

Välkommen till Hydroscand!

Kontakter

Pontus Nygren

Pontus Nygren

Presskontakt VD Hydroscand Sverige & Danmark +46 (0)8-555 990 14

Om Hydroscand

Familjeföretaget Hydroscand grundades i Stockholm 1969 och är idag marknadsledande inom slang och ledningskomponenter i Skandinavien. Globalt finns vi representerade med verksamhet i över 20 länder och erbjuder lösningar och tjänster för slangar, kopplingar och relaterade produkter.

I Sverige har Hydroscand över 75 slangservicebutiker och en rikstäckande mobil slangservice, känt under varumärket SlangExpress. Vi har 517 anställda och en omsättning på 1,48 miljarder kronor (2022).
Vi har som målsättning att alltid finnas närmast kunden med erfaren personal, ett komplett sortiment och innovativa tjänster.

Välkommen till Hydroscand!