Gå direkt till innehåll
Hydroscands tryckluftslang finns nu i butik och e-handel.
Hydroscands tryckluftslang finns nu i butik och e-handel.

Pressmeddelande -

Hydroscands smidiga tryckluftslang finns nu i butik och webbutik

Hydroscands tryckluftslang, Airsoft Performance, finns nu tillgänglig i såväl Hydroscands 70 butiker som i den nya webbutiken. Det är en formstabil och smidig slang som lämpar sig väl för fordonsverkstäder.

Tryckluftslangen Airsoft Performance är lätt och tål ett arbetstryck på upp till 16 bar. Den låga vikten innebär att slangen är enkel och smidig att hantera vid användning av tryckluftsverktyg, till exempel en spikpistol, och kan därför med fördel användas av exempelvis verkstäder och byggföretag.

Hydroscands tryckluftslang har en formstabil innertub. Slangen kan därmed placeras på en slangvinda utan att dess egenskaper försämras, något som är viktigt i verkstäder för att maximera både yta och bekvämlighet.

”Det känns jättebra att vi nu kan erbjuda Airsoft Performance i webbutiken då vi vet att flera av våra kunder är i behov av tryckluftslangar som är både tåliga och lätthanterliga. Det är två egenskaper som är viktiga för att minimera risken för avbrott eller störningsmoment i kundens arbete”, säger Stefan Nilsson, försäljningsansvarig på Hydroscand.

Slangen är även oljeresistent och kan därför användas i miljöer där olja förekommer, utan att slangens livslängd förkortas. Läs mer om tryckluftslangen på hydroscand.se.

Relaterade länkar

Ämnen

Taggar

Regioner


Vi är din närmaste slangservice

Hydroscand grundades i Stockholm 1969 och är idag marknadsledande inom slang och ledningskomponenter i Skandinavien.

Globalt finns vi representerade med verksamhet i 20 länder och erbjuder prisvärda tjänster och lösningar inom slang, ledningskomponenter och angränsande kundbehov.

I Sverige har Hydroscand ett 70-tal slangservicebutiker och en rikstäckande mobil slangservice, känt under varumärket SlangExpress. Vi har fler än 450 anställda och en omsättning på 1,1 miljarder kronor (2019).

Vi har som målsättning att alltid finnas närmast kunden med erfaren personal, ett komplett sortiment och innovativa tjänster.

Välkommen till Hydroscand – din närmaste slangservice!

Presskontakt

Mikaela Fenner Alsin

Mikaela Fenner Alsin

Presskontakt Kommunikationschef Sverige & Danmark +46 (0)8 555 990 87
Pontus Nygren

Pontus Nygren

Presskontakt VD Hydroscand Sverige & Danmark +46 (0)8-555 990 14

Relaterat material