Gå direkt till innehåll
Hydroscands produktlansering Heavy Duty Scrubs

Pressmeddelande -

Hydroscands produktlansering Heavy Duty Scrubs

Nyligen lanserade Hydroscand en skrubbande rengöringsduk – Heavy Duty Scrubs. Det är en kraftfull våtservett som är framtagen för alla som jobbar i tuffa miljöer.

Heavy Duty Scrubs är mycket effektiv för borttagning av smuts, fett, oljor, smörjmedel samt tjära och färger. Perfekt våtservett när tillgång till vatten saknas. Utmärkt för rengöring av händer, verktyg och arbetsytor. Rengör i två steg med en grov skrubbande sida samt en slät absorberande baksida. Hydroscands Heavy Duty Scrubs har en behaglig doft och innehåller bland annat Aloe vera, Jojoba olja, och vitamin-e.

Hydroscand i Mölndal frågade en av sina kunder, Göran Björn som köper och använder våtservetter vad han tycker om Hydroscands Heavy Duty Scrubs.

”Känslan att Heavy Duty Scrubs inte skrubbar lika hårt som andra varumärken ska man inte luras av, de rengör lika bra, men på ett mjukare vis och med en doft som är behaglig”
Göran Björn, Corvetteägare och mekare, medlem i svenska Corvetteklubben.

Heavy Duty Scrubs finns tillgängliga i din Hydroscand butik och e-handel.

Ämnen

Kategorier


Om Hydroscand

Familjeföretaget Hydroscand grundades i Stockholm 1969 och är idag marknadsledande inom slang och ledningskomponenter i Skandinavien.

Globalt finns vi representerade med verksamhet i över 20 länder och erbjuder lösningar och tjänster för slangar, kopplingar och relaterade produkter.

I Sverige har Hydroscand över 70 slangservicebutiker och en rikstäckande mobil slangservice, känt under varumärket SlangExpress. Vi har fler än 450 anställda och en omsättning på 1,1 miljarder kronor (2020).

Vi har som målsättning att alltid finnas närmast kunden med erfaren personal, ett komplett sortiment och innovativa tjänster.

Välkommen till Hydroscand!

Kontakter

Pontus Nygren

Pontus Nygren

Presskontakt VD Hydroscand Sverige & Danmark +46 (0)8-555 990 14

Om Hydroscand

Familjeföretaget Hydroscand grundades i Stockholm 1969 och är idag marknadsledande inom slang och ledningskomponenter i Skandinavien. Globalt finns vi representerade med verksamhet i över 20 länder och erbjuder lösningar och tjänster för slangar, kopplingar och relaterade produkter.

I Sverige har Hydroscand över 75 slangservicebutiker och en rikstäckande mobil slangservice, känt under varumärket SlangExpress. Vi har 517 anställda och en omsättning på 1,48 miljarder kronor (2022).
Vi har som målsättning att alltid finnas närmast kunden med erfaren personal, ett komplett sortiment och innovativa tjänster.

Välkommen till Hydroscand!