Gå direkt till innehåll
Hydroscands bidrar till hållbar utveckling i åkeribranschen

Pressmeddelande -

Hydroscands bidrar till hållbar utveckling i åkeribranschen

Genom att erbjuda återanvändning av gamla kopplingar bidrar Hydroscand till kunders kostnadsbesparingar samt till branschens hållbara utveckling och miljömedvetenhet.

Hydroscand levererade nyligen kemikalieslangar till ett åkeri i Västra Götaland. Montaget är utfört av Hydroscands avdelning Special Hoses där slangarna blir provtryckta och ett provtryckningsintyg medföljer med full spårbarhet och dokumentation på slangarna.

Vi på Hydroscand är oerhört glada att vi tillsammans med kund och utifrån ett miljö- och hållbarhetstänk kunde erbjuda en kostnadseffektiv lösning. Det här är ett bra exempel på hur vi på Hydroscand arbetar kunddrivet och hittar lösningar som hjälper våra kunder att öka sin lönsamhet. I och med vår ledande position på marknaden strävar vi efter att vara en god kraft i samhället, och bidra med att minska miljöpåverkan. Hydroscands arbete inom kvalitet, miljö och hållbarhet kännetecknas av ansvar, transparens, etiskt beteende och respekt. Syftet med vårt hållbarhetsarbete är att stärka grunden för att skapa långsiktigt värde som bidrar till en hållbar utveckling.

Vill ni veta mer om återanvändning av gamla kopplingar, tveka inte att kontakta din närmaste Hydroscand Butik!

Hitta din närmaste Hydroscandbutik här!

Ämnen

Kategorier


Om Hydroscand

Familjeföretaget Hydroscand grundades i Stockholm 1969 och är idag marknadsledande inom slang och ledningskomponenter i Skandinavien.

Globalt finns vi representerade med verksamhet i över 20 länder och erbjuder lösningar och tjänster för slangar, kopplingar och relaterade produkter.

I Sverige har Hydroscand över 70 slangservicebutiker och en rikstäckande mobil slangservice, känt under varumärket SlangExpress. Vi har fler än 450 anställda och en omsättning på 1,1 miljarder kronor (2020).

Vi har som målsättning att alltid finnas närmast kunden med erfaren personal, ett komplett sortiment och innovativa tjänster.

Välkommen till Hydroscand!

Kontakter

Pontus Nygren

Pontus Nygren

Presskontakt VD Hydroscand Sverige & Danmark +46 (0)8-555 990 14

Om Hydroscand

Familjeföretaget Hydroscand grundades i Stockholm 1969 och är idag marknadsledande inom slang och ledningskomponenter i Skandinavien. Globalt finns vi representerade med verksamhet i över 20 länder och erbjuder lösningar och tjänster för slangar, kopplingar och relaterade produkter.

I Sverige har Hydroscand över 75 slangservicebutiker och en rikstäckande mobil slangservice, känt under varumärket SlangExpress. Vi har 517 anställda och en omsättning på 1,48 miljarder kronor (2022).
Vi har som målsättning att alltid finnas närmast kunden med erfaren personal, ett komplett sortiment och innovativa tjänster.

Välkommen till Hydroscand!