Gå direkt till innehåll
Hydroscands nya sanitetsslang för fritidsbåtar.
Hydroscands nya sanitetsslang för fritidsbåtar.

Pressmeddelande -

Hydroscand utökar sortimentet med en ny sanitetsslang för båtar

Hydroscand utökar sitt sortiment med båtslangar med en ny sanitetsslang för toaletter på fritidsbåtar.

Hydroscands nya sanitetsslang har en innertub av butylgummi, ett diffusionstätt specialgummi som inte släpper igenom lukt. Även yttertuben på slangen är diffusionstät, för att garantera en luktfri miljö.

”Det känns väldigt bra att vi inför båtsäsongen kan erbjuda kunderna en sanitetsslang av högsta kvalitet som inte släpper igenom någon lukt, en egenskap som självklart är extremt viktig för att bibehålla en trevlig miljö i båten”, säger Stefan Nilsson, försäljningsansvarig på Hydroscand.

Hydroscand erbjuder ett komplett sortiment av slangar för båtägare. Förutom sanitetsslang finns bland annat slangar och tillbehör för båtens bränsle- och avgassystem samt slang för länspump och tilt & trim.

I Hydroscands marina sortiment hittar du även livsmedelsgodkända slangar till båten, till exempel en dricksvattenslang med en luktfri innertub, godkänd enligt W.R.A.S.

Du kan läsa mer om Hydroscands båtslangar och tillhörande kopplingar på hydroscand.se. 

Relaterade länkar

Ämnen

Taggar

Regioner


Vi är din närmaste slangservice

Hydroscand grundades i Stockholm 1969 och är idag marknadsledande inom slang och ledningskomponenter i Skandinavien.

Globalt finns vi representerade med verksamhet i 20 länder och erbjuder prisvärda tjänster och lösningar inom slang, ledningskomponenter och angränsande kundbehov.

I Sverige har Hydroscand ett 70-tal slangservicebutiker och en rikstäckande mobil slangservice, känt under varumärket SlangExpress. Vi har fler än 450 anställda och en omsättning på 1,1 miljarder kronor (2019).

Vi har som målsättning att alltid finnas närmast kunden med erfaren personal, ett komplett sortiment och innovativa tjänster.

Välkommen till Hydroscand – din närmaste slangservice!

Presskontakt

Mikaela Fenner Alsin

Mikaela Fenner Alsin

Presskontakt Kommunikationschef Sverige & Danmark +46 (0)8 555 990 87
Pontus Nygren

Pontus Nygren

Presskontakt VD Hydroscand Sverige & Danmark +46 (0)8-555 990 14

Relaterat material