Gå direkt till innehåll
Hydroscand erbjuder nu ett brett sortiment av spolmunstycken.
Hydroscand erbjuder nu ett brett sortiment av spolmunstycken.

Pressmeddelande -

​Hydroscand utökar sortimentet av spoldysor

Hydroscand utökar nu sitt sortiment av spoldysor med fasta och roterande spolmunstycken. Det breda sortimentet innefattar nu dysor för en mängd olika ändamål, anpassade efter olika dimensioner, tryck och flöden.

Alla spoldysor i Hydroscands utökade sortiment är utfärdade i rostfritt stål. Dessutom är en del av de fasta spolmunstyckena och alla roterande spoldysor härdade, vilket förlänger livstiden avsevärt.

”Det känns bra att vi nu utökar vårt sortiment av spoldysor. Det innebär att vi kan möta fler av våra kunders behov och höga krav på kvalitet”, säger Stefan Nilsson, försäljningsansvarig på Hydroscand.

De fasta spoldysorna i Hydroscands sortiment finns från 1/8 - 1 ¼ tum och är framtagna för rengöring av avloppsrör där grus eller fett behöver spolas bort. I sortimentet av fasta spoldysor finns även såkallade ismunstycken som används för spolning med hett vatten för att tina upp is.

Bland de nya spoldysorna finns även roterande spolmunstycken. Dessa lämpar sig väl för fastighetsskötare samt VVS- och spolföretag som ställer högre krav på effektiv spolning.

I det nya sortimentet ingår även nyheten Dubbfräs, ett slitstarkt, roterande spolmunstycke med dubb som slipar bort även de hårdaste avlagringarna i rören.

Dubbfräsen har en unik design som är väl lämpad för spol- och slamföretag som rengör rör med hårda beläggningar som exempelvis kalkavlagringar. Dubbfräsen finns med olika anslutningar (gängor) samt för olika dimensioner, tryck och flöden.

Samtliga spolmunstyckena kan med fördel användas tillsammans med Hydroscands kanalspolslangar. Spoldysorna och slangarna finns att köpa i Hydroscands 70 butiker och på hydroscand.se. 

Relaterade länkar

Ämnen

Taggar

Regioner


Vi är din närmaste slangservice

Hydroscand grundades i Stockholm 1969 och är idag marknadsledande inom slang och ledningskomponenter i Skandinavien.

Globalt finns vi representerade med verksamhet i 20 länder och erbjuder prisvärda tjänster och lösningar inom slang, ledningskomponenter och angränsande kundbehov.

I Sverige har Hydroscand närmare 70 slangservicebutiker och en rikstäckande mobil slangservice, känt under varumärket SlangExpress. Vi har fler än 450 anställda och en omsättning på 1,1 miljarder kronor (2018).

Vi har som målsättning att alltid finnas närmast kunden med erfaren personal, ett komplett sortiment och innovativa tjänster.

Välkommen till Hydroscand – din närmaste slangservice!

Presskontakt

Mikaela Fenner Alsin

Mikaela Fenner Alsin

Presskontakt Kommunikationschef Sverige & Danmark +46 (0)8 555 990 87
Pontus Nygren

Pontus Nygren

Presskontakt VD Hydroscand Sverige & Danmark +46 (0)8-555 990 14

Relaterat material