Gå direkt till innehåll
IsoBar 210 CO ROCK X-HP (1020-83)
IsoBar 210 CO ROCK X-HP (1020-83)

Pressmeddelande -

​Hydroscand utökar sortimentet av spiralslang

Nu utökar Hydroscand sortimentet av spiralslang med en ny, flexibel och lättmonterad slang. Den nya medlemmen i IsoBar-familjen är mer böjlig och säljs i en större dimension för applikationer med riktigt stora flöden.

Den nya spiralslangen kallas för IsoBar 210 CO ROCK X-HP och som namnet indikerar klarar den ett arbetstryck på 210 bar. Slangen är mycket flexibel och säljs i dimensionen 1 1/4" vilket gör den exemplarisk för applikationer i trånga utrymmen, men med stora flöden och högt tryck.

Hydroscands IsoBar-serie innefattar nu fyra slangar, anpassade för olika tryckklass:

IsoBar 210 CO ROCK X-HP (art.nr. 1020-83)

IsoBar 280 CO ROCK X-HP (art.nr. 1020-84)

IsoBar 350 CO ROCK X-HP (art.nr. 1020-85)

IsoBar 420 CO ROCK X-HP (art.nr. 1020-86)

Alla spiralslangar som nämns ovan, är mycket flexibla och tåliga, vilket är ett måste i takt med att hydraulsystem och maskiner byggs i alltmer kompakta lösningar. IsoBar 210 CO ROCK X-HP är den mest flexibla och smidiga slangen i IsoBar-serien. Något som underlättar vid montering och resulterar i en tidsvinst för kunden.

Spiralslangarna används med fördel tillsammans med Hydroscands kopplingar. Alla fyra ovan nämnda spiralslangar är MSHA-godkända och tål temperaturer från -40 °C till +121 °C.

Du hittar mer information om IsoBar 210 CO ROCK X-HP och de andra IsoBar-slangarna på hydroscand.se.

Relaterade länkar

Ämnen

Kategorier

Regioner


Vi är din närmaste slangservice

Hydroscand grundades i Stockholm 1969 och är idag marknadsledande inom slang och ledningskomponenter i Skandinavien.

Globalt finns vi representerade med verksamhet i 20 länder och erbjuder prisvärda tjänster och lösningar inom slang, ledningskomponenter och angränsande kundbehov.

I Sverige har Hydroscand närmare 70 slangservicebutiker och en rikstäckande mobil slangservice, känt under varumärket SlangExpress. Vi har fler än 450 anställda och en omsättning på 1,1 miljarder kronor (2018).

Vi har som målsättning att alltid finnas närmast kunden med erfaren personal, ett komplett sortiment och innovativa tjänster.

Välkommen till Hydroscand – din närmaste slangservice!

Kontakter

Pontus Nygren

Pontus Nygren

Presskontakt VD Hydroscand Sverige & Danmark +46 (0)8-555 990 14

Om Hydroscand

Familjeföretaget Hydroscand grundades i Stockholm 1969 och är idag marknadsledande inom slang och ledningskomponenter i Skandinavien. Globalt finns vi representerade med verksamhet i över 20 länder och erbjuder lösningar och tjänster för slangar, kopplingar och relaterade produkter.

I Sverige har Hydroscand över 75 slangservicebutiker och en rikstäckande mobil slangservice, känt under varumärket SlangExpress. Vi har 517 anställda och en omsättning på 1,48 miljarder kronor (2022).
Vi har som målsättning att alltid finnas närmast kunden med erfaren personal, ett komplett sortiment och innovativa tjänster.

Välkommen till Hydroscand!