Följ Hydroscand AB

​Hydroscand utökar sortimentet av spiralslang

Pressmeddelande   •   Dec 05, 2019 09:04 CET

IsoBar 210 CO ROCK X-HP (1020-83)

Nu utökar Hydroscand sortimentet av spiralslang med en ny, flexibel och lättmonterad slang. Den nya medlemmen i IsoBar-familjen är mer böjlig och säljs i en större dimension för applikationer med riktigt stora flöden.

Den nya spiralslangen kallas för IsoBar 210 CO ROCK X-HP och som namnet indikerar klarar den ett arbetstryck på 210 bar. Slangen är mycket flexibel och säljs i dimensionen 1 1/4" vilket gör den exemplarisk för applikationer i trånga utrymmen, men med stora flöden och högt tryck.

Hydroscands IsoBar-serie innefattar nu fyra slangar, anpassade för olika tryckklass:

IsoBar 210 CO ROCK X-HP (art.nr. 1020-83)

IsoBar 280 CO ROCK X-HP (art.nr. 1020-84)

IsoBar 350 CO ROCK X-HP (art.nr. 1020-85)

IsoBar 420 CO ROCK X-HP (art.nr. 1020-86)

Alla spiralslangar som nämns ovan, är mycket flexibla och tåliga, vilket är ett måste i takt med att hydraulsystem och maskiner byggs i alltmer kompakta lösningar. IsoBar 210 CO ROCK X-HP är den mest flexibla och smidiga slangen i IsoBar-serien. Något som underlättar vid montering och resulterar i en tidsvinst för kunden.

Spiralslangarna används med fördel tillsammans med Hydroscands kopplingar. Alla fyra ovan nämnda spiralslangar är MSHA-godkända och tål temperaturer från -40 °C till +121 °C.

Du hittar mer information om IsoBar 210 CO ROCK X-HP och de andra IsoBar-slangarna på hydroscand.se.

Vi är din närmaste slangservice

Hydroscand grundades i Stockholm 1969 och är idag marknadsledande inom slang och ledningskomponenter i Skandinavien.

Globalt finns vi representerade med verksamhet i 20 länder och erbjuder prisvärda tjänster och lösningar inom slang, ledningskomponenter och angränsande kundbehov.

I Sverige har Hydroscand närmare 70 slangservicebutiker och en rikstäckande mobil slangservice, känt under varumärket SlangExpress. Vi har fler än 450 anställda och en omsättning på 1,1 miljarder kronor (2018).

Vi har som målsättning att alltid finnas närmast kunden med erfaren personal, ett komplett sortiment och innovativa tjänster.

Välkommen till Hydroscand – din närmaste slangservice!

Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera

Genom att skicka din kommentar accepterar du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med Mynewsdesks Integritetspolicy.