Gå direkt till innehåll
Bevattningsprodukter från Hydroscand.
Bevattningsprodukter från Hydroscand.

Pressmeddelande -

​Hydroscand utökar sortimentet av snabbkopplingar för bevattning

Nu erbjuder Hydroscand snabbkopplingar och spolhandtag för bevattning i kromad mässing. Den nya Nito Click-serien håller hög kvalitet och lovar en lång livslängd.

Nu utökas sortimentet i Hydroscands butiker och webbutik med en ny serie kvalitetskopplingar som är kompatibla med andra bevattningskopplingar, så som Gardena och Hozelock. De nya Nito Click-kopplingarna är utformade i kromad mässing men även med detaljer i rostfritt stål, vilket ger en betydligt längre livslängd än motsvarande snabbkopplingar i plast. Nito Click-kopplingarna finns tillgängliga i dimensionerna ½” och ¾ ”.

I det utökade sortimentet ingår även bevattningshandtag, så kallade spolpistoler i olika utföranden. Spolhandtagen är utformade i kromad mässing med ett ytterhölje av plast. Strålen i spolmunstycket kan justeras i vidd och ger en flödeshastighet på 8,5-10,5 l/min, beroende på typ av stråle. Spolpistolerna finns, liksom kopplingarna, i dimensionerna ½" och ¾".

Det utökade bevattningssortimentet passar utmärkt för såväl skötsel av privata trädgårdar, som för företag som är verksamma inom trädgårdsskötsel och parkförvaltning. Materialvalen gör produkterna väl lämpade för handelsträdgårdar, idrottsanläggningar och spolhallar, där bevattning och spolning sker med hög frekvens.

Snabbkopplingarna och de nya spolhandtagen används med fördel tillsammans med Hydroscands kvalitetsvattenslang Hydroscand Garden.

Relaterade länkar

Ämnen

Taggar

Regioner


Vi är din närmaste slangservice

Hydroscand grundades i Stockholm 1969 och är idag marknadsledande inom slang och ledningskomponenter i Skandinavien.

Globalt finns vi representerade med verksamhet i 20 länder och erbjuder prisvärda tjänster och lösningar inom slang, ledningskomponenter och angränsande kundbehov.

I Sverige har Hydroscand ett 70-tal slangservicebutiker och en rikstäckande mobil slangservice, känt under varumärket SlangExpress. Vi har fler än 450 anställda och en omsättning på 1,1 miljarder kronor (2019).

Vi har som målsättning att alltid finnas närmast kunden med erfaren personal, ett komplett sortiment och innovativa tjänster.

Välkommen till Hydroscand – din närmaste slangservice!

Presskontakt

Mikaela Fenner Alsin

Mikaela Fenner Alsin

Presskontakt Kommunikationschef Sverige & Danmark +46 (0)8 555 990 87
Pontus Nygren

Pontus Nygren

Presskontakt VD Hydroscand Sverige & Danmark +46 (0)8-555 990 14

Relaterat material