Gå direkt till innehåll
Hydroscands servicetekniker Elias Wennerstrand, Svante Flodin och Eddie Holmkvist.​
Hydroscands servicetekniker Elias Wennerstrand, Svante Flodin och Eddie Holmkvist.​

Pressmeddelande -

Hydroscands SlangExpress växer i Malmö

Hydroscands populära, mobila slangservicetjänst, SlangExpress, fortsätter att växa i Skåne. I Malmö har efterfrågan av mobil slangservice ökat så pass mycket att de befintliga servicebussarna rullar konstant. För att svara upp mot kundernas efterfrågan har Hydroscand valt att satsa ytterligare på tjänsten i Malmö.

Hydroscands mobila slangservicetjänst, SlangExpress, har under de senaste åren vuxit kraftigt i Sverige. Nu har Hydroscand valt att öka tillgängligheten ytterligare i Malmö genom att rulla ut ytterligare en servicebuss.

”Det är glädjande för oss att så många kunder ser värdet i effektiv mobil slangservice. Kunderna vänder sig till oss för att få snabb hjälp och korta ned kostsamma driftstopp. Det är därför viktigt att vi följer med och ökar tillgängligheten i samma takt som efterfrågan”, säger Conny Hansen, regionchef syd på Hydroscand.

Den nya bussen har redan börjat rulla och bemannas av serviceteknikern Eddie Holmkvist som utgår från butiken i Malmö.

SlangExpress i Malmö går att nå dygnet runt med samma telefonnummer som i övriga delar av landet - 020-46 46 00.


Relaterade länkar

Ämnen

Kategorier

Regioner


Vi är din närmaste slangservice

Hydroscand grundades i Stockholm 1969 och är idag marknadsledande inom slang och ledningskomponenter i Skandinavien.

Globalt finns vi representerade med verksamhet i 20 länder och erbjuder prisvärda tjänster och lösningar inom slang, ledningskomponenter och angränsande kundbehov.

I Sverige har Hydroscand närmare 70 slangservicebutiker och en rikstäckande mobil slangservice, känt under varumärket SlangExpress. Vi har fler än 450 anställda och en omsättning på 1,1 miljarder kronor (2018).

Vi har som målsättning att alltid finnas närmast kunden med erfaren personal, ett komplett sortiment och innovativa tjänster.

Välkommen till Hydroscand – din närmaste slangservice!

Kontakter

Pontus Nygren

Pontus Nygren

Presskontakt VD Hydroscand Sverige & Danmark +46 (0)8-555 990 14

Om Hydroscand

Familjeföretaget Hydroscand grundades i Stockholm 1969 och är idag marknadsledande inom slang och ledningskomponenter i Skandinavien. Globalt finns vi representerade med verksamhet i över 20 länder och erbjuder lösningar och tjänster för slangar, kopplingar och relaterade produkter.

I Sverige har Hydroscand över 75 slangservicebutiker och en rikstäckande mobil slangservice, känt under varumärket SlangExpress. Vi har 517 anställda och en omsättning på 1,48 miljarder kronor (2022).
Vi har som målsättning att alltid finnas närmast kunden med erfaren personal, ett komplett sortiment och innovativa tjänster.

Välkommen till Hydroscand!