Gå direkt till innehåll
På bilden fr. v. Torbjörn Wulcan och Tobias Rydell.
På bilden fr. v. Torbjörn Wulcan och Tobias Rydell.

Pressmeddelande -

​Hydroscand öppnar slangservicebutik i Uddevalla

Hydroscand fortsätter att växa och öka tillgängligheten för kunderna över hela landet. Snart öppnas ytterligare en butik, denna gång sker etableringen i Uddevalla.

Redan under april 2021, slår Hydroscand upp dörrarna till ytterligare två butiker i Sverige. En av dessa etableringar sker i Uddevalla, närmare bestämt på Smedtorpsvägen 1 i Herrestad.

Herrestad industriområde är beläget öster om E6:an i höjd med området Torp som ligger på den västra sidan och inhyser bland annat IKEA och Sveriges 5:e största köpcentrum, Torp Köpcentrum.

”Etableringen i Uddevalla känns som ett naturligt svar på den ökade efterfrågan vi har sett i området. Vi har sedan tidigare kunder som åker från Uddevalla till Hydroscands butiker på andra orter. Nu när vi har hittat ett fantastiskt läge, känns det helt rätt att ta steget som för oss närmare våra kunder i den norra regionen”, säger Torbjörn Wulcan, regionchef Västra Götaland på Hydroscand.

Butiken är helt nyrenoverad och kommer i sann Hydroscand-anda att erbjuda ett brett och lokalt anpassat sortiment. Hydroscand i Uddevalla kommer även att rymma en mindre verkstadsdel där det kommer att vara möjligt att ta emot kunder med större fordon för att byta slang i direkt anslutning till butiken.

”Vår nya butik i Uddevalla kommer att drivas i nära samarbete med våra åtta befintliga butiker i länet. Det kommer att resultera i en jämnare servicegrad som nu sträcker sig över i hela regionen”, säger Torbjörn.

Hydroscand planerar även att i nästa steg utöka den mobila slangservicetjänsten, SlangExpress, genom att rulla ut ytterligare ett servicefordon som kommer att utgå från Uddevalla.

Relaterade länkar

Ämnen

Kategorier

Regioner


Vi är din närmaste slangservice

Familjeföretaget Hydroscand grundades i Stockholm 1969 och är idag marknadsledande inom slang och ledningskomponenter i Skandinavien.

Globalt finns vi representerade med verksamhet i 20 länder och erbjuder lösningar och tjänster för slangar, kopplingar och relaterade produkter.

I Sverige har Hydroscand ett 70-tal slangservicebutiker och en rikstäckande mobil slangservice, känt under varumärket SlangExpress. Vi har fler än 450 anställda och en omsättning på 1,1 miljarder kronor (2019).

Vi har som målsättning att alltid finnas närmast kunden med erfaren personal, ett komplett sortiment och innovativa tjänster.

Välkommen till Hydroscand!

Kontakter

Pontus Nygren

Pontus Nygren

Presskontakt VD Hydroscand Sverige & Danmark +46 (0)8-555 990 14

Om Hydroscand

Familjeföretaget Hydroscand grundades i Stockholm 1969 och är idag marknadsledande inom slang och ledningskomponenter i Skandinavien. Globalt finns vi representerade med verksamhet i över 20 länder och erbjuder lösningar och tjänster för slangar, kopplingar och relaterade produkter.

I Sverige har Hydroscand över 75 slangservicebutiker och en rikstäckande mobil slangservice, känt under varumärket SlangExpress. Vi har 517 anställda och en omsättning på 1,48 miljarder kronor (2022).
Vi har som målsättning att alltid finnas närmast kunden med erfaren personal, ett komplett sortiment och innovativa tjänster.

Välkommen till Hydroscand!