Gå direkt till innehåll
På bilden, från vänster; Alexander Rantzow, Leif Hammarberg och Mats Olsson.
På bilden, från vänster; Alexander Rantzow, Leif Hammarberg och Mats Olsson.

Pressmeddelande -

​Hydroscand öppnar butik på Värmdö

Hydroscand fortsätter att expandera i Sverige. Redan innan midsommar, planerar Hydroscand att slå upp dörrarna till företagets femte butik i Stockholm.

Den nya filialen är ett samarbete mellan Hydroscand och Värmdö Bilteknik. Lokalen är belägen på Värmdö, i Mölnviks Köpcentrum och kommer att dela fastighet med Mekonomen Värmdö.

Placeringen är strategiskt viktig för Hydroscand som nu kommer närmare kunderna på Värmdö med omnejd. De kunder som kommer från Gustavsberg, Värmdö och Ingarö kan nu enkelt ta sig till en komplett slangservicebutik och samtidigt undvika trafiksituationen i centrala Stockholm.

”Den nya butiken på Värmdö blir ett bra komplement till våra övriga butiker och SlangExpress-enheter i Stockholm. Vi ser fram emot att starta upp samarbetet med Värmdö Bilteknik som gör att vi tillsammans kan höja servicegraden för våra gemensamma kunder”, säger Leif Hammarberg, regionchef Stockholm på Hydroscand.

Platschef för den nya Hydroscand-butiken på Värmdö blir Alexander Rantzow. 

Relaterade länkar

Ämnen

Kategorier

Regioner


Vi är din närmaste slangservice

Hydroscand grundades i Stockholm 1969 och är idag marknadsledande inom slang och ledningskomponenter i Skandinavien.

Globalt finns vi representerade med verksamhet i 19 länder och erbjuder prisvärda tjänster och lösningar inom slang, ledningskomponenter och angränsande kundbehov.

I Sverige har Hydroscand närmare 70 slangservicebutiker och en rikstäckande mobil slangservice, känt under varumärket SlangExpress. Vi har fler än 450 anställda och en omsättning på 1,1 miljarder kronor (2018).

Vi har som målsättning att alltid finnas närmast kunden med erfaren personal, ett komplett sortiment och innovativa tjänster.

Välkommen till Hydroscand – din närmaste slangservice!

Kontakter

Pontus Nygren

Pontus Nygren

Presskontakt VD Hydroscand Sverige & Danmark +46 (0)8-555 990 14

Om Hydroscand

Familjeföretaget Hydroscand grundades i Stockholm 1969 och är idag marknadsledande inom slang och ledningskomponenter i Skandinavien. Globalt finns vi representerade med verksamhet i över 20 länder och erbjuder lösningar och tjänster för slangar, kopplingar och relaterade produkter.

I Sverige har Hydroscand över 75 slangservicebutiker och en rikstäckande mobil slangservice, känt under varumärket SlangExpress. Vi har 517 anställda och en omsättning på 1,48 miljarder kronor (2022).
Vi har som målsättning att alltid finnas närmast kunden med erfaren personal, ett komplett sortiment och innovativa tjänster.

Välkommen till Hydroscand!