Gå direkt till innehåll
Hydroscand Norge förvärvar Mandal Slangeservice AS.

Pressmeddelande -

Hydroscand Norge förvärvar Mandal Slangeservice AS.

Hydroscand Norge har förvärvat 100% av aktierna i Mandal Slangeservice AS. Förvärvet ligger i linje med Hydroscands strategiska ambition att bli en ledande aktör inom hydraulik och industrislangar.

Mandal Slangeservice grundades 1992 och deras huvudsakliga verksamhet består av industrislangar och kopplingar. Mandal Slangeservice har sitt huvudkontor i Mandal, Norge.

"Genom detta förvärv tillför Hydroscand ett välskött företag med hög lönsamhet till vår portfölj, vilket kommer att stärka vår lokala position och närvaro i södra Norge. Vi ser fram emot att fortsätta utveckla och expandera verksamheten tillsammans med ledningen för Mandal Slangeservice."
- Dag Otterstad, VD Hydroscand Norge

"Vi ser fram emot att fortsätta vår utveckling tillsammans med Hydroscand Norge. De kan visa en imponerande tillväxt och vi är övertygade om att båda parter kan bidra med expertis och kunskap till vår gemensamma framtid. Det ska bli spännande att ta del av alla nya och värdefulla synergier som kommer våra befintliga och framtida kunder till del."
- Terje Nodeland, VD Mandal Slangeservice


Ämnen

Kategorier


Om Hydroscand

Familjeföretaget Hydroscand grundades i Stockholm 1969 och är idag marknadsledande inom slang och ledningskomponenter i Skandinavien.

Globalt finns vi representerade med verksamhet i över 20 länder och erbjuder lösningar och tjänster för slangar, kopplingar och relaterade produkter.

I Sverige har Hydroscand över 70 slangservicebutiker och en rikstäckande mobil slangservice, känt under varumärket SlangExpress. Vi har fler än 450 anställda och en omsättning på 1,1 miljarder kronor (2020).

Vi har som målsättning att alltid finnas närmast kunden med erfaren personal, ett komplett sortiment och innovativa tjänster.

Välkommen till Hydroscand!

Kontakter

Pontus Nygren

Pontus Nygren

Presskontakt VD Hydroscand Sverige & Danmark +46 (0)8-555 990 14

Om Hydroscand

Familjeföretaget Hydroscand grundades i Stockholm 1969 och är idag marknadsledande inom slang och ledningskomponenter i Skandinavien. Globalt finns vi representerade med verksamhet i över 20 länder och erbjuder lösningar och tjänster för slangar, kopplingar och relaterade produkter.

I Sverige har Hydroscand över 75 slangservicebutiker och en rikstäckande mobil slangservice, känt under varumärket SlangExpress. Vi har 517 anställda och en omsättning på 1,48 miljarder kronor (2022).
Vi har som målsättning att alltid finnas närmast kunden med erfaren personal, ett komplett sortiment och innovativa tjänster.

Välkommen till Hydroscand!