Gå direkt till innehåll
Hydroscands servicetekniker Christer Sjögeby
Hydroscands servicetekniker Christer Sjögeby

Pressmeddelande -

Hydroscand lanserar SlangExpress i Nässjö

Hydroscand fortsätter att öka tillgängligheten för den mobila slangservicetjänsten SlangExpress. Inom kort utökas tjänsten med en ny servicebuss som kommer att utgå från butiken i Nässjö.

Under april kommer den nya servicebussen att börja rulla, med utgångspunkt från butiken i Nässjö. I och med uppstarten av SlangExpress i Nässjö kan Hydroscand även utöka servicegraden för kunderna i Vetlanda. Hydroscands servicetekniker i Nässjö och Jönköping kommer att arbeta nära varandra och tillsammans kunna ta sig an även större arbeten på plats hos kunden.

”Vi har sett en efterfrågan av mobil slangservice i området. Därför känns det bra att vi nu kan erbjuda tjänsten för våra kunder i Vetlanda och Nässjö”, säger Johan Dahlberg, regionchef Jönköping på Hydroscand.

Hydroscands mobila slangjour, SlangExpress, har blivit populär bland kunder över hela Sverige som ringer till slangjouren för såväl akuta slangbyten som för förebyggande underhåll.

Den nya servicebussen kommer att bemannas av Hydroscands servicetekniker Christer Sjögeby. SlangExpress i Nässjö går att nå på samma nummer som i övriga delar av landet - 020-46 46 00.

Relaterade länkar

Ämnen

Taggar

Regioner


Om Hydroscand

Familjeföretaget Hydroscand grundades i Stockholm 1969 och är idag marknadsledande inom slang och ledningskomponenter i Skandinavien.

Globalt finns vi representerade med verksamhet i 20 länder och erbjuder lösningar och tjänster för slangar, kopplingar och relaterade produkter.

I Sverige har Hydroscand ett 70-tal slangservicebutiker och en rikstäckande mobil slangservice, känt under varumärket SlangExpress. Vi har fler än 450 anställda och en omsättning på 1,1 miljarder kronor (2020).

Vi har som målsättning att alltid finnas närmast kunden med erfaren personal, ett komplett sortiment och innovativa tjänster.

Välkommen till Hydroscand!

Presskontakt

Mikaela Fenner Alsin

Mikaela Fenner Alsin

Presskontakt Kommunikationschef Sverige & Danmark +46 (0)8 555 990 87
Pontus Nygren

Pontus Nygren

Presskontakt VD Hydroscand Sverige & Danmark +46 (0)8-555 990 14

Relaterat material

Om Hydroscand

Familjeföretaget Hydroscand grundades i Stockholm 1969 och är idag marknadsledande inom slang och ledningskomponenter i Skandinavien. Globalt finns vi representerade med verksamhet i 20 länder och erbjuder lösningar och tjänster för slangar, kopplingar och relaterade produkter.

I Sverige har Hydroscand över 70 slangservicebutiker och en rikstäckande mobil slangservice, känt under varumärket SlangExpress. Vi har fler än 450 anställda och en omsättning på 1,1 miljarder kronor (2020).
Vi har som målsättning att alltid finnas närmast kunden med erfaren personal, ett komplett sortiment och innovativa tjänster.

Välkommen till Hydroscand!