Följ Hydroscand AB

​Hydroscand lanserar ny kanalspolslang

Pressmeddelande   •   Jan 30, 2020 08:48 CET

Hydroscands nya, flexibla kanalspolslang.

Hydroscand utökar nu sortimentet med en ny, flexibel kanalspolslang som passar utmärkt för spolning i trånga utrymmen.

Den nya kanalspolslangen är extremt böjlig och flexibel, vilket gör den mycket smidig att arbeta med - även i trånga utrymmen. Slangen är utformad med en ytter- och innertub av termoplast, vilket gör att slangen väger mindre än en traditionell gummislang, samtidigt som den tål 3-4 gånger mer utvändigt slitage.

Kanalspolslangen tål ett temperaturspann på -40 °C till +60 °C och passar därför utmärkt för spolning med såväl kallt som varmt vatten. Det breda temperaturspannet tillsammans med dess flexibilitet gör Kanalspolslangen till ett utmärkt val för slam- och spolföretag som behöver komma åt att spola i krokade rör och trånga utrymmen.

Hydroscands nya slang tål ett tryck på 250-275 bar och säljs i dimensionerna 1/2 tum, 1 tum och 1 1/4 tum. Den kan levereras i olika längder och levereras alltid tillsammans med ett provtryckningscertifikat.

För att ytterligare förlänga slangens livslängd erbjuder Hydroscand även slangskydd, Slangspararen tiger tail (1415-50), som skyddar slangens yta mot vassa kanter som kan finnas på exempelvis brunnens nedre kant.Vi är din närmaste slangservice

Hydroscand grundades i Stockholm 1969 och är idag marknadsledande inom slang och ledningskomponenter i Skandinavien.

Globalt finns vi representerade med verksamhet i 20 länder och erbjuder prisvärda tjänster och lösningar inom slang, ledningskomponenter och angränsande kundbehov.

I Sverige har Hydroscand närmare 70 slangservicebutiker och en rikstäckande mobil slangservice, känt under varumärket SlangExpress. Vi har fler än 450 anställda och en omsättning på 1,1 miljarder kronor (2018).

Vi har som målsättning att alltid finnas närmast kunden med erfaren personal, ett komplett sortiment och innovativa tjänster.

Välkommen till Hydroscand – din närmaste slangservice!

Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera

Genom att skicka din kommentar accepterar du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med Mynewsdesks Integritetspolicy.