Gå direkt till innehåll
Hydroscands nya saneringssugslang Amber
Hydroscands nya saneringssugslang Amber

Pressmeddelande -

Hydroscand lanserar ny hållbar sugslang

Hydroscands nya arbetsslang Amber 1467-48 är en flexibel och hållbar sugslang. Den fungerar utmärkt att använda till torrsugning för slitande material som sand, grus och sten. Slangen har en innertub av extra slitstarkt naturgummi. Det är en lätt, smidig och ergonomisk slang med längre livslängd.

”Denna arbetsslang är flexibel men framför allt hållbar vilket reducerar antalet slangbyten. Slangen kan med fördel användas som arbetsslang av exempelvis saneringsfirmor, som torrsuger mycket slitande material. En stor fördel är att den kommer i en mängd olika dimensioner”, säger Oskar Wilhelms, försäljningsansvarig för industrislang på Hydroscand.

Slangen har två kopparflätor som gör att den går att jorda. Detta eliminerar statisk elektricitet som kan resultera i gnistbildning och brännmärken, vilket försvagar slangen.

Sugslangen finns i ett stort utbud av dimensioner mellan 51 mm – 254 mm. Slangarna i dimension 51 mm och 63 mm är i 40-meters längder, alla övriga är i 12-meters längder.

Amber används med fördel tillsammans med DISAFLOW-kopplingsserie, som även dessa finns tillgängliga i Hydroscands sortiment. För att få räckvidd kopplas sugslangen enkelt ihop med transportslang. Du hittar sugslangen online på hydroscand.se eller i din närmaste Hydroscand-butik.

Relaterade länkar

Ämnen

Kategorier

Regioner


Om Hydroscand

Familjeföretaget Hydroscand grundades i Stockholm 1969 och är idag marknadsledande inom slang och ledningskomponenter i Skandinavien.

Globalt finns vi representerade med verksamhet i 18 länder och erbjuder lösningar och tjänster för slangar, kopplingar och relaterade produkter.

I Sverige har Hydroscand över 70 slangservicebutiker och en rikstäckande mobil slangservice, känt under varumärket SlangExpress. Vi har fler än 450 anställda och en omsättning på 1,1 miljarder kronor (2020).

Vi har som målsättning att alltid finnas närmast kunden med erfaren personal, ett komplett sortiment och innovativa tjänster.

Välkommen till Hydroscand!

Kontakter

Pontus Nygren

Pontus Nygren

Presskontakt VD Hydroscand Sverige & Danmark +46 (0)8-555 990 14

Om Hydroscand

Familjeföretaget Hydroscand grundades i Stockholm 1969 och är idag marknadsledande inom slang och ledningskomponenter i Skandinavien. Globalt finns vi representerade med verksamhet i över 20 länder och erbjuder lösningar och tjänster för slangar, kopplingar och relaterade produkter.

I Sverige har Hydroscand över 75 slangservicebutiker och en rikstäckande mobil slangservice, känt under varumärket SlangExpress. Vi har 517 anställda och en omsättning på 1,48 miljarder kronor (2022).
Vi har som målsättning att alltid finnas närmast kunden med erfaren personal, ett komplett sortiment och innovativa tjänster.

Välkommen till Hydroscand!