Gå direkt till innehåll
Hydroscands servicetekniker Patrik Caldersparr och platschef Patrik Andersson.
Hydroscands servicetekniker Patrik Caldersparr och platschef Patrik Andersson.

Pressmeddelande -

​Hydroscand lanserar mobil slangservice i Mora

2018 har varit ett bra år för Hydroscand som har öppnat flera nya filialer och rullat ut ett flertal nya servicebussar under årets gång. I början av december slog Hydroscand upp dörrarna till den nya butiken i Mora. Nu vill företaget komma ännu närmare kunderna i området genom att lansera Hydroscands mobila slangservicetjänst, SlangExpress, i staden.

Under de senaste åren har SlangExpress expanderat kraftigt i Sverige och nu lanserar Hydroscand tjänsten även i Mora. Den nya servicebussen utgår från Mora och kommer tillsammans med SlangExpress i Borlänge att hjälpa Hydroscands kunder i Dalarna.

”För att vi ska kunna leva upp till vårt löfte om att vara kundens närmaste slangservice, har vi valt att utöka SlangExpress med ytterligare en servicebuss i Dalarna. Tillsammans med SlangExpress i Borlänge och våra fyra butiker i området, kan vi skapa den tillgänglighet som våra kunder i Dalarna förtjänar”, säger Patrik Nygårds, regionschef på Hydroscand.

SlangExpress framfart i Sverige förvånar inte Patrik som menar att oplanerade driftstopp är en kostsam historia, vilket gör att allt fler ser det stora värdet i effektiv mobil slangservice på plats hos kunden.

Hydroscands kunder nyttjar inte bara SlangExpress för akuta behov efter slangbrott, utan även för förebyggande slangservice och diagnostisering på plats hos kunden.

SlangExpress har precis börjat rulla i Mora och går att nå med ett och samma telefonnummer, oavsett var i landet du befinner dig - 020-46 46 00. 

Relaterade länkar

Ämnen

Kategorier

Regioner


Hydroscand är marknadsledande i Skandinavien inom tjänster och lösningar för slang, ledningskomponenter och angränsande kundbehov. I Sverige har vi fler än 60 slangservicebutiker och ett 60-tal SlangExpress-bussar, från Malmö i söder till Kiruna i norr. Det gör oss till din närmaste slangservice.

Hydroscand grundades i Stockholm 1969 och finns idag i 18 länder över hela världen. Globalt har vi en omsättning på 220 miljoner Euro (2017), fler än 220 slangservicebutiker och över 400 återförsäljare. Med våra över 1 200 anställda servar vi fler än 100 000 kunder i Europa, Asien och Afrika.

Hydroscand är ett globalt decentraliserat företag som säljer prisvärda tjänster och lösningar inom slang, ledningskomponenter och angränsande kundbehov genom en innovativ och kundstyrd varuförsörjning.

Kontakter

Pontus Nygren

Pontus Nygren

Presskontakt VD Hydroscand Sverige & Danmark +46 (0)8-555 990 14

Relaterat innehåll

Om Hydroscand

Familjeföretaget Hydroscand grundades i Stockholm 1969 och är idag marknadsledande inom slang och ledningskomponenter i Skandinavien. Globalt finns vi representerade med verksamhet i över 20 länder och erbjuder lösningar och tjänster för slangar, kopplingar och relaterade produkter.

I Sverige har Hydroscand över 75 slangservicebutiker och en rikstäckande mobil slangservice, känt under varumärket SlangExpress. Vi har 517 anställda och en omsättning på 1,48 miljarder kronor (2022).
Vi har som målsättning att alltid finnas närmast kunden med erfaren personal, ett komplett sortiment och innovativa tjänster.

Välkommen till Hydroscand!