Gå direkt till innehåll
Fr. vä. Hydroscands servicetekniker Jesper Näslund, Henrik Andersson och Tobias Liljeberg.
Fr. vä. Hydroscands servicetekniker Jesper Näslund, Henrik Andersson och Tobias Liljeberg.

Pressmeddelande -

Hydroscand lanserar mobil slangservice i Falköping

Hydroscands mobila slangservicetjänst fortsätter att växa kraftigt i Sverige. Under 2018 har företaget satsat hårt på SlangExpress och rullat ut nya servicebussar över hela landet. Nu har Hydroscand fortsatt den expansiva resan genom att lansera SlangExpress i ytterligare en stad - Falköping.

Hydroscands mobila slangservicetjänst SlangExpress har blivit en succé i Sverige och företaget svarar nu på den växande efterfrågan genom att lansera tjänsten i ännu en stad. Denna gång satsar Hydroscand på Falköping, där den nya bussen redan har börjat rulla. Tillsammans med SlangExpress i Skövde ska den nya servicebussen öka tillgängligheten för kunderna i området.

”Vi ser ett ökat behov av mobil slangservice i Falköping och Västra Götaland. Lanseringen av SlangExpress blir en viktig pusselbit för att vi, tillsammans med våra butiker och SlangExpress i Skövde, ska kunna möta den ökade efterfrågan som vi ser hos våra kunder”, säger Andreas Jonsson, platschef på Hydroscand i Skövde och Falköping.

SlangExpress hjälper Hydroscands kunder i fält och arbetar med såväl akuta slangbyten som förebyggande underhåll. Med hjälp av SlangExpress kan tiden för oplanerade och kostsamma driftstopp kortas ned betydligt - eller undvikas helt.

SlangExpress i Falköping går att nå dygnet runt på samma nummer som i övriga delar av landet - 020-46 46 00.

Relaterade länkar

Ämnen

Kategorier

Regioner


Vi är din närmaste slangservice

Hydroscand grundades i Stockholm 1969 och är idag marknadsledande inom slang och ledningskomponenter i Skandinavien.

Globalt finns vi representerade med verksamhet i 18 länder och erbjuder prisvärda tjänster och lösningar inom slang, ledningskomponenter och angränsande kundbehov.

I Sverige har Hydroscand närmare 70 slangservicebutiker och en rikstäckande mobil slangservice, känt under varumärket SlangExpress. Vi har fler än 450 anställda och en omsättning på 1,1 miljarder kronor (2018).

Vi har som målsättning att alltid finnas närmast kunden med erfaren personal, ett komplett sortiment och innovativa tjänster.

Välkommen till Hydroscand – din närmaste slangservice!

Kontakter

Pontus Nygren

Pontus Nygren

Presskontakt VD Hydroscand Sverige & Danmark +46 (0)8-555 990 14

Om Hydroscand

Familjeföretaget Hydroscand grundades i Stockholm 1969 och är idag marknadsledande inom slang och ledningskomponenter i Skandinavien. Globalt finns vi representerade med verksamhet i över 20 länder och erbjuder lösningar och tjänster för slangar, kopplingar och relaterade produkter.

I Sverige har Hydroscand över 75 slangservicebutiker och en rikstäckande mobil slangservice, känt under varumärket SlangExpress. Vi har 517 anställda och en omsättning på 1,48 miljarder kronor (2022).
Vi har som målsättning att alltid finnas närmast kunden med erfaren personal, ett komplett sortiment och innovativa tjänster.

Välkommen till Hydroscand!