Gå direkt till innehåll
Hydroscand lanserar energibesparande oljehållarkit

Pressmeddelande -

Hydroscand lanserar energibesparande oljehållarkit

Hydroscand lanserar ett nytt, effektivt- och energibesparande oljehållarkit. Lansering av Hydroscands oljehållarkit sker i Hydroscands monter B14-15, den 25/8 på Trailer Trucking Festival i Mantorp.

Hydroscands oljehållarkit är ett smidigt och praktiskt kit som ger en energibesparing på upp till ca 75 %. Oljehållarkit är enkelt att ta med sig och använda vid byte av alla olika typer slangar, och som smidigt kan kopplas till små som stora kompressorer och anläggningar. Förutom att Hydroscands oljehållarkit ger en hög energibesparing har den en vakuumnivå som är reglerbar upp till -50 kPa, och effektiva flerstegsejektorer som säkerställer att vätskenivå hålls kvar i systemet. Dessutom har oljehållarkit bra tillbehör som är anpassat och kan bytas ut för att klara olika storlekar på vätskebehållare.

– Hydroscands oljehållarkit är den optimala produkten för Hydroscands kunder som snabbt och effektivt vill byta en slang utan att få en massa spill på verkstadsgolvet eller i naturen. Den är liten, behändig och med en kapacitet som klarar att hålla kvar vätska även när större slangar behöver bytas ut. Hydroscands oljehållarkit är helt klart en kostnadseffektiv produkt som våra kunder kommer att uppskatta nyttan och värdet av, säger Bosse Flack, försäljningsansvarig pneumatik Hydroscand.

Hydroscands oljehållarkit köper du enkelt via Hydroscands e-handel eller i din närmsta butik som du hittar här.

Läs mer om Hydroscands oljehållarkit här.

Ämnen

Kategorier


Om Hydroscand

Familjeföretaget Hydroscand grundades i Stockholm 1969 och är idag marknadsledande inom slang och ledningskomponenter i Skandinavien.

Globalt finns vi representerade med verksamhet i över 20 länder och erbjuder lösningar och tjänster för slangar, kopplingar och relaterade produkter.

I Sverige har Hydroscand över 70 slangservicebutiker och en rikstäckande mobil slangservice, känt under varumärket SlangExpress. Vi har fler än 450 anställda och en omsättning på 1,1 miljarder kronor (2020).

Vi har som målsättning att alltid finnas närmast kunden med erfaren personal, ett komplett sortiment och innovativa tjänster.

Välkommen till Hydroscand!

Kontakter

Pontus Nygren

Pontus Nygren

Presskontakt VD Hydroscand Sverige & Danmark +46 (0)8-555 990 14

Om Hydroscand

Familjeföretaget Hydroscand grundades i Stockholm 1969 och är idag marknadsledande inom slang och ledningskomponenter i Skandinavien. Globalt finns vi representerade med verksamhet i över 20 länder och erbjuder lösningar och tjänster för slangar, kopplingar och relaterade produkter.

I Sverige har Hydroscand över 75 slangservicebutiker och en rikstäckande mobil slangservice, känt under varumärket SlangExpress. Vi har 517 anställda och en omsättning på 1,48 miljarder kronor (2022).
Vi har som målsättning att alltid finnas närmast kunden med erfaren personal, ett komplett sortiment och innovativa tjänster.

Välkommen till Hydroscand!