Gå direkt till innehåll
Hydroscand Design and Test Center
Hydroscand Design and Test Center

Pressmeddelande -

​Hydroscand investerar och expanderar testcenter i Stockholm

Hydroscand Group investerar nu ytterligare i Hydroscand Design and Test Center för att möta kundernas ökande efterfrågan på högkvalitativ hydraulik.

Hydroscand Group stärker nu upp Hydroscand Design and Test Center genom att köpa in ytterligare en maskin för statisk impulstestning, för att möta kundernas ökande efterfrågan på högkvalitativ hydraulik. Hydroscands kvalitetssäkringsprogram består av en serie kvalitetstester, vilka genomförs på såväl nya produkter som på Hydroscands befintliga produktportfölj, där befintliga produkter testas löpande.

"Investeringen i den nya maskinen innebär att vi kan påskynda utvecklingen av vårt produktutbud och säkerställa att vi kan fortsätta att leverera högkvalitativa produkter som har testas enligt våra höga standarder", säger Magnus Andersson, teknisk chef på Hydroscand Group.

Hydroscand Design and Test Center (HDTC)
I Hydroscands interna testlaboratorium i Stockholm, har företaget kombinerat 50 års branscherfarenhet med toppmoderna testanläggningar. Alla Hydroscands slangar och ledningskomponenter genomgår noggranna tester. Innan en ny produkt når marknaden måste den klara en serie tuffa produkttester för att säkerställa att produkten lever upp till Hydroscands höga krav på kvalitet.

Relaterade länkar

Ämnen

Kategorier

Regioner


Vi är din närmaste slangservice

Hydroscand grundades i Stockholm 1969 och är idag marknadsledande inom slang och ledningskomponenter i Skandinavien.

Globalt finns vi representerade med verksamhet i 20 länder och erbjuder prisvärda tjänster och lösningar inom slang, ledningskomponenter och angränsande kundbehov.

I Sverige har Hydroscand närmare 70 slangservicebutiker och en rikstäckande mobil slangservice, känt under varumärket SlangExpress. Vi har fler än 450 anställda och en omsättning på 1,1 miljarder kronor (2018).

Vi har som målsättning att alltid finnas närmast kunden med erfaren personal, ett komplett sortiment och innovativa tjänster.

Välkommen till Hydroscand – din närmaste slangservice!

Kontakter

Pontus Nygren

Pontus Nygren

Presskontakt VD Hydroscand Sverige & Danmark +46 (0)8-555 990 14

Om Hydroscand

Familjeföretaget Hydroscand grundades i Stockholm 1969 och är idag marknadsledande inom slang och ledningskomponenter i Skandinavien. Globalt finns vi representerade med verksamhet i över 20 länder och erbjuder lösningar och tjänster för slangar, kopplingar och relaterade produkter.

I Sverige har Hydroscand över 70 slangservicebutiker och en rikstäckande mobil slangservice, känt under varumärket SlangExpress. Vi har fler än 450 anställda och en omsättning på 1,1 miljarder kronor (2020).
Vi har som målsättning att alltid finnas närmast kunden med erfaren personal, ett komplett sortiment och innovativa tjänster.

Välkommen till Hydroscand!