Gå direkt till innehåll
Hydroscand HoseOnSite Stationary och SlangExpress
Hydroscand HoseOnSite Stationary och SlangExpress

Pressmeddelande -

Hydroscand HoseOnSite Mobile och HoseOnSite Stationary, kompletta slangverkstäder som spar tid och pengar

Hydroscands slangverkstäder HoseOnSite Mobile och HoseOnSite Stationary är två unika tjänster och service tillgänglig för kunder som har behov av att hålla sin drift i gång och minska sitt slöseri av tid och pengar. Oavsett om det är ett stort vägbygge eller kritiska underhållsstopp i anläggningar eller industri, så är Hydroscands HoseOnSite Mobile och HoseOnSite Stationary skräddarsydda slangverkstäder utifrån Hydroscands kunders behov och tidsram.

– Hydroscands affärsidé, och något som alla som arbetar på Hydroscand lever och agerar utifrån, är att vi alltid har våra kunder i fokus. Hydroscands slangverkstäder HoseOnSite Mobile och HoseOnSite Stationary är två riktigt bra exempel på lösningar och tjänster tillgängliga för våra kunder som verkligen bidrar till deras affär och förmåga att hålla sin drift igång och minska på slöseri av både tid och pengar, säger Pontus Nygren, VD Hydroscand Sverige och Danmark

Hydroscand HoseOnSite Stationary
Hydroscand HoseOnSite Stationary är en komplett slangverkstad utrustad med alla de maskiner, tillbehör och produkter som Hydroscands kunder har behov av för att snabbt och smidigt reparera och underhålla sina slangar och ledningskomponenter på plats på sin arbetsplats. Typiska arbetsplatser för Hydroscand HoseOnSite Stationary är stora väg- och byggarbetsplatser, där stilleståndstider på grund av maskinhaveri kan bli extremt kostsamt.
Basmaskiner som ingår i Hydroscand HoseOnSite Stationary är:

  • Slangställ för sju slangar i dimensioner upp till 1 1/4”
  • Slangkap för kapning av slangar upp till 2”
  • Skalmaskin för skalning av slangar upp till 2”
  • Slangpress för pressning av slangar upp till 1 1/2”
  • Slangrengöring, snabb renblåsning av slangar upp till 2”

Hydroscand HoseOnSite Mobile
Hydroscand HoseOnSite Mobile är en smidig och kompakt slangverkstad på hjul utrustad med maskiner, verktyg, produkter och tillbehör som behövs för att reparera och underhålla slangar och ledningskomponenter. Oftast hyr kunder Hydroscand HoseOnSite Mobile till sina underhållsstopp. Nyttan och värdet för kunder att hyra och placera Hydroscands HoseOnSite Mobile på sin arbetsplats är effektivare underhållsstopp och minskat slöseri av tid och pengar.
Hydroscand HoseOnSite Mobile innehåller följande:

  • Slangbobiner - för kundanpassade slangar, dimensioner upp till 1 1/4"
  • Slangkap - för kapning av slangar upp till 2"
  • Skalmaskin - för skalning av slangar upp till 2"
  • Slangpress - för pressning av slangar upp till 1 1/2"

–Driftstopp kan bli kostsamt för våra kunder, tid är pengar. Vi på Hydroscand får ofta höra att våra kunder spar både tid och pengar när de hyr och placerar Hydroscand HoseOnsite Mobile eller Hydroscand HoseOnSite Stationary på sin arbetsplats. Att de har en HoseOnSite placerad på plats där de arbetar eller utför ett underhåll, gör dem mindre sårbara för större kostsamma driftstopp, säger André Broström, försäljningsansvarig för Hydroscands slangverkstäder HoseOnSite Mobile och HoseOnSite Stationary.

– När Hydroscands slangverkstäder HoseOnSite Mobile eller HoseOnSite Stationary hyrs ingår utbildning i hyran. Tillsammans med vår kund går vi igenom handhavandet av alla maskiner och visar produkterna. Syftet med utbildningen är att våra kunder och deras medarbetare ska känna sig trygga och bekväma med Hydroscands slangverkstad HoseOnSite Mobile eller HoseOnSite Stationary. Vid behov kan Hydroscand bistå med personal som sköter de mobila slangverkstäderna på plats hos våra kunder, säger André.

Läs mer och hyr Hydroscands slangverkstäder HoseOnSite Mobile och HoseOnSite Stationary här

Ämnen

Kategorier


Om Hydroscand

Familjeföretaget Hydroscand grundades i Stockholm 1969 och är idag marknadsledande inom slang och ledningskomponenter i Skandinavien.

Globalt finns vi representerade med verksamhet i över 20 länder och erbjuder lösningar och tjänster för slangar, kopplingar och relaterade produkter.

I Sverige har Hydroscand över 75 slangservicebutiker och en rikstäckande mobil slangservice, känt under varumärket SlangExpress. Vi har 517 anställda och en omsättning på 1,48 miljarder kronor (2022).

Vi har som målsättning att alltid finnas närmast kunden med erfaren personal, ett komplett sortiment och innovativa tjänster.

Välkommen till Hydroscand!

Kontakter

Pontus Nygren

Pontus Nygren

Presskontakt VD Hydroscand Sverige & Danmark +46 (0)8-555 990 14

Om Hydroscand

Familjeföretaget Hydroscand grundades i Stockholm 1969 och är idag marknadsledande inom slang och ledningskomponenter i Skandinavien. Globalt finns vi representerade med verksamhet i över 20 länder och erbjuder lösningar och tjänster för slangar, kopplingar och relaterade produkter.

I Sverige har Hydroscand över 75 slangservicebutiker och en rikstäckande mobil slangservice, känt under varumärket SlangExpress. Vi har 517 anställda och en omsättning på 1,48 miljarder kronor (2022).
Vi har som målsättning att alltid finnas närmast kunden med erfaren personal, ett komplett sortiment och innovativa tjänster.

Välkommen till Hydroscand!