Gå direkt till innehåll
Hydroscand har lanserat ett komplett produktsortiment av slangar och kopplingar till livsmedelsindustrin

Pressmeddelande -

Hydroscand har lanserat ett komplett produktsortiment av slangar och kopplingar till livsmedelsindustrin

Hydroscand expanderar inom ett nytt segment med sin lansering av livsmedelsslangar. Kunder inom livsmedels- och dryckesindustrin kan nu förvänta sig ett komplett sortiment av slangar och kopplingar som är noggrant utvalda med högsta möjliga kvalité – allt på ett ställe.

Sortimentet innehåller slangar för både torrt och flytande livsmedel, samt rengöring, under namn som Dairymaster, Brewmaster, Distiller och Foodmaster. Kopplingarna är tillverkade av ett högkvalitativt rostfritt stål för de högsta kraven på renlighet och hygien. Samtliga produkter är fria ifrån ftalater och är certifierad enligt marknadens krav för material i kontakt med livsmedel.

Hydroscand finns på över 70 platser i Sverige där kunder kan besöka eller ringa för att få hjälp med färdigmonterad slang eller lösa delar.

”Det är med stor glädje vi expanderar och nu kan erbjuda kunder ett av det bredaste livsmedelssortimentet i Skandinavien. Vi är en naturlig partner med ett marknadsledande utbud av innovativa kundanpassade tjänster och service. I Hydroscands över 70 butiker finns experter nära, och tillgängliga för att möta specifika behov – oavsett hur komplicerat, har vi lösningen.”
Pontus Nygren, VD Hydroscand Sverige och Danmark

“Kunder och kollegor runt om i landet har länge efterfrågat ett livsmedelssortiment och jag är så glad att det äntligen finns tillgängligt för alla. Vi har smygstartat genom att träffa olika kunder ifrån livsmedelsbranschen och responsen har hittills varit fantastisk, märkte väldigt tidigt hur uppskattat det var att få en lokal kontaktperson att be om hjälp samtidigt som man kan få en färdigpressad livsmedelsslang i samma stad.”
Oskar Wilhelms, försäljningsansvarig Hydroscand Sverige och Danmark

Få mer information om vårt nya livsmedelssortiment hos din närmaste Hydroscandbutik eller på vår hemsida.



Ämnen

Kategorier


Om Hydroscand

Familjeföretaget Hydroscand grundades i Stockholm 1969 och är idag marknadsledande inom slang och ledningskomponenter i Skandinavien.

Globalt finns vi representerade med verksamhet i över 20 länder och erbjuder lösningar och tjänster för slangar, kopplingar och relaterade produkter.

I Sverige har Hydroscand över 70 slangservicebutiker och en rikstäckande mobil slangservice, känt under varumärket SlangExpress. Vi har fler än 450 anställda och en omsättning på 1,1 miljarder kronor (2020).

Vi har som målsättning att alltid finnas närmast kunden med erfaren personal, ett komplett sortiment och innovativa tjänster.

Välkommen till Hydroscand!

Kontakter

Pontus Nygren

Pontus Nygren

Presskontakt VD Hydroscand Sverige & Danmark +46 (0)8-555 990 14

Om Hydroscand

Familjeföretaget Hydroscand grundades i Stockholm 1969 och är idag marknadsledande inom slang och ledningskomponenter i Skandinavien. Globalt finns vi representerade med verksamhet i över 20 länder och erbjuder lösningar och tjänster för slangar, kopplingar och relaterade produkter.

I Sverige har Hydroscand över 75 slangservicebutiker och en rikstäckande mobil slangservice, känt under varumärket SlangExpress. Vi har 517 anställda och en omsättning på 1,48 miljarder kronor (2022).
Vi har som målsättning att alltid finnas närmast kunden med erfaren personal, ett komplett sortiment och innovativa tjänster.

Välkommen till Hydroscand!