Följ Hydroscand AB

​Hydroscand har lanserat e-handel i Sverige

Pressmeddelande   •   Okt 23, 2019 10:00 CEST

Karin Norr Eriksson, e-handelschef för Sverige och Danmark på Hydroscand.

Hydroscand expanderar kraftigt i Sverige och har under 2019 öppnat ett flertal nya butiker. Nu har företaget valt att expandera verksamheten även online och har lanserat e-handel samt en ny webbplats i Sverige.

Sedan en tid tillbaka kan Hydroscand erbjuda sina kunder slang och ledningskomponenter, även på nätet. Den nya e-handeln lanserades under september och innefattar en större del av Hydroscands breda butikssortiment.

Monterad slang går inte att köpa online i dagsläget. Detta får kunderna som vanligt hjälp med på deras närmaste filial. Utöver detta, finns redan en stor del av sortimentet tillgängligt online och sortimentet utökas löpande.

”Det är en spännande resa som just har startat. Vi arbetar nu aktivt för att utveckla och förbättra vår e-handel för att kunna möta våra kunders krav och önskemål”, säger Karin Norr Eriksson, e-handelschef på Hydroscand i Sverige och Danmark.

För Hydroscand är den nya e-handeln ett viktigt steg i att öka tillgängligheten ytterligare, även utanför butikernas öppettider.

”Vi strävar alltid efter att öka tillgängligheten för våra kunder, såväl online som fysiskt med våra 70 butiker och våra mobila SlangExpress-bussar. Oavsett var kunden befinner sig och vad klockan är, strävar vi efter att alltid vara deras närmaste slangservice”, säger Pontus Nygren, VD för Hydroscand i Sverige och Danmark.

Alla som är nyfikna på Hydroscands nya e-handel kan läsa mer om detta på företagets webbplats. Kunder som behöver hjälp att komma igång är även välkomna att kontakta Hydroscands kundservice för att snabbt få hjälp och svar på sina frågor. Leveranstiden är idag normalt 1-3 dagar från att kunden har lagt sin order. 

Vi är din närmaste slangservice

Hydroscand grundades i Stockholm 1969 och är idag marknadsledande inom slang och ledningskomponenter i Skandinavien.

Globalt finns vi representerade med verksamhet i 20 länder och erbjuder prisvärda tjänster och lösningar inom slang, ledningskomponenter och angränsande kundbehov.

I Sverige har Hydroscand närmare 70 slangservicebutiker och en rikstäckande mobil slangservice, känt under varumärket SlangExpress. Vi har fler än 450 anställda och en omsättning på 1,1 miljarder kronor (2018).

Vi har som målsättning att alltid finnas närmast kunden med erfaren personal, ett komplett sortiment och innovativa tjänster.

Välkommen till Hydroscand – din närmaste slangservice!

Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera

Genom att skicka din kommentar accepterar du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med Mynewsdesks Integritetspolicy.