Gå direkt till innehåll
Foto (fr. v.) Gunnar Örn Hjartarson och Leon Hafsteinsson.
Foto (fr. v.) Gunnar Örn Hjartarson och Leon Hafsteinsson.

Pressmeddelande -

Hydroscand etablerar sig på Island

Hydroscand har vuxit kraftigt under de senaste åren och finns i 18 länder i Europa, Asien och Afrika. Nu etablerar sig den svenska koncernen i ytterligare ett land och öppnar en filial på Island.

Hydroscand fortsätter sin expansiva resa och kommer inom kort att öppna en filial i Reykjavik, på Island. Denna nyetablering innebär att Hydroscand då finns representerade i 19 länder, världen över.

Butiken beräknas öppna för kunderna i april 2019.

”Island är en intressant marknad att starta upp Hydroscands verksamhet i. Här finns en stark efterfrågan av slangservice inom fiskeindustrin, jordbruket och entreprenad. Det första steget är att öppna upp en butik i Reykjavik, det andra steget blir att rulla ut vår mobila tjänst, SlangExpress, som kan hjälpa kunder på plats, även utanför Reykjavik”, säger Magne Høyland, VD Hydroscand Norge som ansvarar för etableringen.

Hydroscands nya filial kommer att ledas av Gunnar Örn Hjartarson.

”Det känns inspirerande att få ta sig an utmaningen att etablera Hydroscand på Island. Detta är starten på resan att bygga upp Islands närmaste slangsservice”, säger Gunnar Örn Hjartarson, ansvarig för Hydroscands nya butik på Island.

Relaterade länkar

Ämnen

Kategorier

Regioner


Vi är din närmaste slangservice

Hydroscand grundades i Stockholm 1969 och är idag marknadsledande inom slang och ledningskomponenter i Skandinavien.

Globalt finns vi representerade med verksamhet i 19 länder och erbjuder prisvärda tjänster och lösningar inom slang, ledningskomponenter och angränsande kundbehov.

I Sverige har Hydroscand närmare 70 slangservicebutiker och en rikstäckande mobil slangservice, känt under varumärket SlangExpress. Vi har fler än 450 anställda och en omsättning på 1,1 miljarder kronor (2018).

Vi har som målsättning att alltid finnas närmast kunden med erfaren personal, ett komplett sortiment och innovativa tjänster.

Välkommen till Hydroscand – din närmaste slangservice!

Kontakter

Pontus Nygren

Pontus Nygren

Presskontakt VD Hydroscand Sverige & Danmark +46 (0)8-555 990 14

Om Hydroscand

Familjeföretaget Hydroscand grundades i Stockholm 1969 och är idag marknadsledande inom slang och ledningskomponenter i Skandinavien. Globalt finns vi representerade med verksamhet i över 20 länder och erbjuder lösningar och tjänster för slangar, kopplingar och relaterade produkter.

I Sverige har Hydroscand över 75 slangservicebutiker och en rikstäckande mobil slangservice, känt under varumärket SlangExpress. Vi har 517 anställda och en omsättning på 1,48 miljarder kronor (2022).
Vi har som målsättning att alltid finnas närmast kunden med erfaren personal, ett komplett sortiment och innovativa tjänster.

Välkommen till Hydroscand!