Gå direkt till innehåll
Från vänster: Leif Hammarberg och Mikael Liljegren.
Från vänster: Leif Hammarberg och Mikael Liljegren.

Pressmeddelande -

Hydroscand etablerar sig på Gotland

Hydroscand är inne i en stark tillväxtperiod och nu är det snart dags att slå upp dörrarna till ännu en butik i Sverige. Denna gång startar Hydroscand upp sin verksamhet i Visby, på Gotland.

Hydroscand inleder året med att fortsätta sin expansiva resa och startar nu upp sin 67:e butik i Sverige. Denna gång sker etableringen på Gotland.

Den nya butiken beräknas öppna under mars månad och utöver butiken, så rymmer den nya lokalen även en verkstad med kapacitet att ta emot olika fordon för service och reparation av slang och ledningskomponenter.

I samband med att den nya butiken öppnar kommer Hydroscand även att lansera tjänsten SlangExpress för att öka servicegraden för kunderna i fält.

”Etableringen på Gotland känns helt i linje med vår strategi om att alltid finnas närmast kunden. På en ö, där det inte är lika enkelt att snabbt leverera material från fastlandet, är det extra viktigt med lokal närvaro och mobil slangservice för att minimera driftstopp för våra kunder”, säger Leif Hammarberg, regionchef Stockholm på Hydroscand.

Butikens sortiment kommer att anpassas efter det lokala behovet hos kunderna som finns framförallt inom jordbruk, entreprenad, marin, livmedelsindustri och bygg.

Platschef för den nya filialen på Gotland blir Mikael Liljegren. 

Relaterade länkar

Ämnen

Kategorier

Regioner


Hydroscand är marknadsledande i Skandinavien inom tjänster och lösningar för slang, ledningskomponenter och angränsande kundbehov. I Sverige har vi fler än 60 slangservicebutiker och ett 60-tal SlangExpress-bussar, från Malmö i söder till Kiruna i norr. Det gör oss till din närmaste slangservice.

Hydroscand grundades i Stockholm 1969 och finns idag i 18 länder över hela världen. Globalt har vi en omsättning på 220 miljoner Euro (2017), fler än 220 slangservicebutiker och över 400 återförsäljare. Med våra över 1 200 anställda servar vi fler än 100 000 kunder i Europa, Asien och Afrika.

Hydroscand är ett globalt decentraliserat företag som säljer prisvärda tjänster och lösningar inom slang, ledningskomponenter och angränsande kundbehov genom en innovativ och kundstyrd varuförsörjning.

Kontakter

Pontus Nygren

Pontus Nygren

Presskontakt VD Hydroscand Sverige & Danmark +46 (0)8-555 990 14

Om Hydroscand

Familjeföretaget Hydroscand grundades i Stockholm 1969 och är idag marknadsledande inom slang och ledningskomponenter i Skandinavien. Globalt finns vi representerade med verksamhet i över 20 länder och erbjuder lösningar och tjänster för slangar, kopplingar och relaterade produkter.

I Sverige har Hydroscand över 75 slangservicebutiker och en rikstäckande mobil slangservice, känt under varumärket SlangExpress. Vi har 517 anställda och en omsättning på 1,48 miljarder kronor (2022).
Vi har som målsättning att alltid finnas närmast kunden med erfaren personal, ett komplett sortiment och innovativa tjänster.

Välkommen till Hydroscand!