Gå direkt till innehåll
Foto (fr. v.) Conny Hansen och Mattias Nord.
Foto (fr. v.) Conny Hansen och Mattias Nord.

Pressmeddelande -

​Hydroscand etablerar sig i Lund

Snart får Hydroscands kunder i Lund en lite närmare slangservice. Under april månad öppnar företaget en ny butik på Landerigränden 2B i Lund, vilken blir den sjätte Hydroscand-butiken i Skåne.

”Vi är glada att vi har hittat en bra lokal för etableringen i Lund och ser fram emot att öppna den nya butiken. Tillsammans med våra övriga fem butiker i Skåne kommer Lund att bidra till att vi kommer ännu närmare våra kunder i södra Sverige” säger Conny Hansen, regionchef på Hydroscand AB.

Redan innan butikens öppning har Hydroscand smygstartat verksamheten i Lund med en SlangExpress-buss som undsätter kunder i regionen som är i behov av att byta slang.

Butikschef för Hydroscands nya butik i Lund blir Mattias Nord. Mattias arbetar idag på Hydroscand i Malmö och har även tidigare arbetat på Hydroscand i Hässleholm. Tiden på Hydroscand har givit honom mycket bra erfarenhet, vilket utgör en stabil grund för att kunna leda och utveckla arbetet efter marknadens behov i Lund.

Relaterade länkar

Ämnen

Kategorier

Regioner


Hydroscand är marknadsledande inom slang och ledningskomponenter i Skandinavien. Med över 60 slangservicebutiker i Sverige, från Malmö i söder till Kiruna i norr är vi en lite närmare slangservice.

Familjeföretaget Hydroscand grundades i Stockholm 1969 och har idag en omsättning på ca 220 miljoner Euro (2017), över 200 slangservicebutiker och fler än 400 återförsäljare. Med våra över 1 100 anställda servar vi över 21 000 kunder i Europa, Asien och Afrika.

Verksamhetens fokus utgår från affärsidén – Vi ska montera och distribuera slang och ledningskomponenter från en decentraliserad och kundnära organisation.

Kontakter

Pontus Nygren

Pontus Nygren

Presskontakt VD Hydroscand Sverige & Danmark +46 (0)8-555 990 14

Om Hydroscand

Familjeföretaget Hydroscand grundades i Stockholm 1969 och är idag marknadsledande inom slang och ledningskomponenter i Skandinavien. Globalt finns vi representerade med verksamhet i över 20 länder och erbjuder lösningar och tjänster för slangar, kopplingar och relaterade produkter.

I Sverige har Hydroscand över 75 slangservicebutiker och en rikstäckande mobil slangservice, känt under varumärket SlangExpress. Vi har 517 anställda och en omsättning på 1,48 miljarder kronor (2022).
Vi har som målsättning att alltid finnas närmast kunden med erfaren personal, ett komplett sortiment och innovativa tjänster.

Välkommen till Hydroscand!