Följ Hydroscand AB

​Hydroscand etablerar sig i Eskilstuna

Pressmeddelande   •   Maj 03, 2019 08:00 CEST

Nu tar Hydroscand nästa steg i expansionen och öppnar en ny filial i Eskilstuna redan efter sommaren. En etablering som går hand i hand med företagets strategi om att alltid finnas närmast kunden.

Hydroscand växer kraftigt och snart öppnar företaget sin 69:e butik i Sverige. En komplett slangservicebutik med brett sortiment inom hydraulik, industrislang och pneumatik.

Filialen är belägen i industriområdet Vallby och beräknas slå upp dörrarna för kunderna redan efter sommaren.

”I en stad som är så pass stor som Eskilstuna, med mer än 100 000 invånare och en hel del industrier, finns ett stort behov av lättillgänglig slangservice. Detta är därför ett viktigt steg i ledet att komma närmare våra kunder i Mellansverige”, säger Leif Hammarberg, regionchef på Hydroscand.

Att öppna en ny butik är dock bara det första steget för att stärka närvaron i Eskilstuna.

”Nästa steg blir att lansera Hydroscands mobila slangservice, SlangExpress, som kommer att utgå från den nya butiken”, fortsätter Leif.

Vi är din närmaste slangservice

Hydroscand grundades i Stockholm 1969 och är idag marknadsledande inom slang och ledningskomponenter i Skandinavien.

Globalt finns vi representerade med verksamhet i 19 länder och erbjuder prisvärda tjänster och lösningar inom slang, ledningskomponenter och angränsande kundbehov.

I Sverige har Hydroscand närmare 70 slangservicebutiker och en rikstäckande mobil slangservice, känt under varumärket SlangExpress. Vi har fler än 450 anställda och en omsättning på 1,1 miljarder kronor (2018).

Vi har som målsättning att alltid finnas närmast kunden med erfaren personal, ett komplett sortiment och innovativa tjänster.

Välkommen till Hydroscand – din närmaste slangservice!

Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera

Genom att skicka din kommentar accepterar du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med Mynewsdesks Integritetspolicy.