Gå direkt till innehåll
Nu hittar du UNO-MATIC i Hydroscands butiker och e-handel.
Nu hittar du UNO-MATIC i Hydroscands butiker och e-handel.

Pressmeddelande -

​Hydroscand erbjuder nu UNO-MATIC

Hydroscand erbjuder nu en ny serie kopplingar inom fordonspneumatik som säkerställer luftanslutningen mellan lastbil och släpvagn eller dragbil och påhängsvagn.

Hydroscand utökar nu sortimentet inom pneumatik med en ny serie snabbkopplingar för den tunga fordonsindustrin. UNO-MATIC-serien har utvecklats för att leverera en hög säkerhet, lång livslängd och god ergonomi.

Kopplingarna används för att på ett säkert sätt, överföra luft till påhängsfordon men kan med fördel även användas även i andra applikationer. UNO-MATIC är även helt kompatibel med DUO-MATIC.

UNO-MATIC tillverkas i Sverige och är anpassad för det nordiska klimatet. Aluminiumkomponenterna har ett hårdanodiserat ytskickt vilket gör dem slitage- och korrosionsbeständiga. Ventilpaketen har en ytbehandling som tål tuffa miljöer, där de klarar av att utsättas för bland annat vägsalt.

Den nya kopplingsserien passar utmärkt för olika företag inom fordonsindustrin, så som åkerier, påbyggare och verkstäder som hanterar tyngre fordon (dragbil eller lastbil) med tillhörande släp, trailer eller släpvagn.

UNO-MATIC har även utrustats med ett ergonomiskt handtag som går att få i ett längre eller ett kortare utförande.

Relaterade länkar

Ämnen

Kategorier

Regioner


Vi är din närmaste slangservice

Hydroscand grundades i Stockholm 1969 och är idag marknadsledande inom slang och ledningskomponenter i Skandinavien.

Globalt finns vi representerade med verksamhet i 20 länder och erbjuder prisvärda tjänster och lösningar inom slang, ledningskomponenter och angränsande kundbehov.

I Sverige har Hydroscand närmare 70 slangservicebutiker och en rikstäckande mobil slangservice, känt under varumärket SlangExpress. Vi har fler än 450 anställda och en omsättning på 1,1 miljarder kronor (2018).

Vi har som målsättning att alltid finnas närmast kunden med erfaren personal, ett komplett sortiment och innovativa tjänster.

Välkommen till Hydroscand – din närmaste slangservice!

Kontakter

Pontus Nygren

Pontus Nygren

Presskontakt VD Hydroscand Sverige & Danmark +46 (0)8-555 990 14

Om Hydroscand

Familjeföretaget Hydroscand grundades i Stockholm 1969 och är idag marknadsledande inom slang och ledningskomponenter i Skandinavien. Globalt finns vi representerade med verksamhet i över 20 länder och erbjuder lösningar och tjänster för slangar, kopplingar och relaterade produkter.

I Sverige har Hydroscand över 75 slangservicebutiker och en rikstäckande mobil slangservice, känt under varumärket SlangExpress. Vi har 517 anställda och en omsättning på 1,48 miljarder kronor (2022).
Vi har som målsättning att alltid finnas närmast kunden med erfaren personal, ett komplett sortiment och innovativa tjänster.

Välkommen till Hydroscand!