Gå direkt till innehåll
Hydroscand Danmark utsett till Børsen Gazelle 2022
Hydroscand Danmark utsett till Børsen Gazelle 2022

Pressmeddelande -

Hydroscand Danmark utsett till Børsen Gazelle 2022

Hydroscand är glada och stolta över att kunna meddela att Hydroscand i Danmark har utsetts till Børsen Gazelle 2022! Det prestigefyllda priset delas ut till företag som har lyckats skapa positiv tillväxt och fördubbla bruttovinsten under en 4-årsperiod.

Gasellpriset, som är den största utmärkelsen inom näringslivet, har delats ut årligen sedan 1995 av Dagbladet Børsen. Priset delas ut till danska företag som vet hur man skapar exponentiell tillväxt.

Det speciella med utmärkelsen Børsen Gazelle är att företaget har haft en positiv tillväxt under fyra räkenskapsår och att bruttovinsten fördubblats under de fyra åren. Om priset skriver Børsen att: "Även om de senaste åren har präglats av kriser har gazellerna lyckats tänka innovativt, anpassa sig, skapa tillväxt och uppnå titeln Børsen Gazelle 2022. Deras förmåga att snabbt anpassa sig till förändrade förhållanden och deras mycket olika sätt att göra det, anser vi förtjänar fokus.”

Det är precis därför Hydroscand Danmark stolt tar emot Gazellpriset. Hydroscands kärnvärden som kundfokus, hög kvalitet på produkter och tjänster samt tillgänglighet är anledningen till att företaget har lyckats växa – trots marknadens fluktuerande stabilitet.

"Vi är mycket stolta över denna utmärkelse och ser den som ett bevis på att Hydroscands långsiktiga strategi möter den danska industrins behov av produkter och tjänster, väl kombinerat med det stora engagemanget hos vår personal i Hydroscands rikstäckande organisation", säger Hydroscands VD, Pontus Nygren.

Relaterade länkar

Ämnen

Kategorier

Regioner


Om Hydroscand

Familjeföretaget Hydroscand grundades i Stockholm 1969 och är idag marknadsledande inom slang och ledningskomponenter i Skandinavien.

Globalt finns vi representerade med verksamhet i över 20 länder och erbjuder lösningar och tjänster för slangar, kopplingar och relaterade produkter.

I Sverige har Hydroscand över 70 slangservicebutiker och en rikstäckande mobil slangservice, känt under varumärket SlangExpress. Vi har fler än 450 anställda och en omsättning på 1,1 miljarder kronor (2020).

Vi har som målsättning att alltid finnas närmast kunden med erfaren personal, ett komplett sortiment och innovativa tjänster.

Välkommen till Hydroscand!

Kontakter

Pontus Nygren

Pontus Nygren

Presskontakt VD Hydroscand Sverige & Danmark +46 (0)8-555 990 14

Om Hydroscand

Familjeföretaget Hydroscand grundades i Stockholm 1969 och är idag marknadsledande inom slang och ledningskomponenter i Skandinavien. Globalt finns vi representerade med verksamhet i över 20 länder och erbjuder lösningar och tjänster för slangar, kopplingar och relaterade produkter.

I Sverige har Hydroscand över 75 slangservicebutiker och en rikstäckande mobil slangservice, känt under varumärket SlangExpress. Vi har 517 anställda och en omsättning på 1,48 miljarder kronor (2022).
Vi har som målsättning att alltid finnas närmast kunden med erfaren personal, ett komplett sortiment och innovativa tjänster.

Välkommen till Hydroscand!