Gå direkt till innehåll
På bilden fr. v. Lars Forsberg, regionchef Västmanland och Peter Norrström, platschef Enköping på Hydroscand.
På bilden fr. v. Lars Forsberg, regionchef Västmanland och Peter Norrström, platschef Enköping på Hydroscand.

Pressmeddelande -

Hydroscand-butiken i Enköping flyttar till Myran-området

Inom kort flyttar Hydroscands butik i Enköping till större, mer lättillgängliga lokaler i industriområdet Myran.

Den fastighet där Hydroscands butik i Enköping har legat tidigare, kommer att rivas. Med anledning av detta, kommer slangservicebutiken att flytta till nya lokaler under våren.

Flytten innebär flera fördelar för Hydroscands kunder, då läget blir bättre samtidigt som butiksytan blir större.

De nya lokalerna är större än tidigare. Dessutom är läget är riktigt bra för våra kunder. Den nya butiken ligger i det så kallade Myran-området, ett industriområde med ett spännande och viktigt läge mellan motorvägen och järnvägen”, säger Lars Forsberg, regionchef Västmanland på Hydroscand.

Den nya butiken är belägen nära E18, precis intill rondellen där Gesällgatan och Salavägen korsas. Med ca 25 000 fordon som passerar dagligen, blir Myran-området ett skyltfönster i Enköping – och ett område som Hydroscands kunder naturligt passerar.

Den nya lokalen är omkring 400 kvadratmeter stor och det finns goda parkeringsmöjligheter framför butiken för Hydroscands kunder.

Den nya adressen blir Östra Järnvägsgatan 1 och Hydroscand siktar på att slå upp dörrarna till den nya butiken redan under juni månad.

Ämnen

Taggar

Regioner


Om Hydroscand

Familjeföretaget Hydroscand grundades i Stockholm 1969 och är idag marknadsledande inom slang och ledningskomponenter i Skandinavien.

Globalt finns vi representerade med verksamhet i 20 länder och erbjuder lösningar och tjänster för slangar, kopplingar och relaterade produkter.

I Sverige har Hydroscand ett 70-tal slangservicebutiker och en rikstäckande mobil slangservice, känt under varumärket SlangExpress. Vi har fler än 450 anställda och en omsättning på 1,1 miljarder kronor (2020).

Vi har som målsättning att alltid finnas närmast kunden med erfaren personal, ett komplett sortiment och innovativa tjänster.

Välkommen till Hydroscand!

Presskontakt

Mikaela Fenner Alsin

Mikaela Fenner Alsin

Presskontakt Kommunikationschef Sverige & Danmark +46 (0)8 555 990 87
Pontus Nygren

Pontus Nygren

Presskontakt VD Hydroscand Sverige & Danmark +46 (0)8-555 990 14

Relaterat material

Om Hydroscand

Familjeföretaget Hydroscand grundades i Stockholm 1969 och är idag marknadsledande inom slang och ledningskomponenter i Skandinavien. Globalt finns vi representerade med verksamhet i 20 länder och erbjuder lösningar och tjänster för slangar, kopplingar och relaterade produkter.

I Sverige har Hydroscand över 70 slangservicebutiker och en rikstäckande mobil slangservice, känt under varumärket SlangExpress. Vi har fler än 450 anställda och en omsättning på 1,1 miljarder kronor (2020).
Vi har som målsättning att alltid finnas närmast kunden med erfaren personal, ett komplett sortiment och innovativa tjänster.

Välkommen till Hydroscand!