Gå direkt till innehåll
Hydroscands buntband i blandade färger
Hydroscands buntband i blandade färger

Pressmeddelande -

Färgade buntband – perfekt för märkning av slang

Hydroscands buntband säljs i tio blandade färger, vilket gör dem praktiska för märkning av slangar och ledningskomponenter. 

Buntbanden är mjuka, elastiska och håller hög kvalitet. Varje förpackning innehåller 100 buntband i 10 blandade färger; röd, blå, brun, orange, grön, lila, grå, vit, svart och gul.

Buntbanden är avsedda för inomhusbruk och tål en temperatur från - 40°C till + 85°C. De är 200 mm långa, 4,8 mm breda och tillverkade i 100 % polyamid (nylon). 

Relaterade länkar

Ämnen

Regioner


Hydroscand är marknadsledande inom slang och ledningskomponenter i Skandinavien. Med närmare 60 slangservicebutiker i Sverige, från Malmö i söder till Kiruna i norr är vi en lite närmare slangservice.

Familjeföretaget Hydroscand grundades i Stockholm 1969 och har idag en omsättning på ca 200 miljoner Euro (2016), 200 slangservicebutiker och mer än 400 återförsäljare. Med våra drygt 1 100 anställda servar vi över 21 000 kunder i Europa, Asien och Afrika.

Verksamhetens fokus utgår från affärsidén – Vi ska montera och distribuera slang och ledningskomponenter från en decentraliserad och kundnära organisation.

Kontakter

Pontus Nygren

Pontus Nygren

Presskontakt VD Hydroscand Sverige & Danmark +46 (0)8-555 990 14

Om Hydroscand

Familjeföretaget Hydroscand grundades i Stockholm 1969 och är idag marknadsledande inom slang och ledningskomponenter i Skandinavien. Globalt finns vi representerade med verksamhet i över 20 länder och erbjuder lösningar och tjänster för slangar, kopplingar och relaterade produkter.

I Sverige har Hydroscand över 75 slangservicebutiker och en rikstäckande mobil slangservice, känt under varumärket SlangExpress. Vi har 517 anställda och en omsättning på 1,48 miljarder kronor (2022).
Vi har som målsättning att alltid finnas närmast kunden med erfaren personal, ett komplett sortiment och innovativa tjänster.

Välkommen till Hydroscand!