Gå direkt till innehåll
​Pneumatikdag på Hydroscand i Norrköping

​Pneumatikdag på Hydroscand i Norrköping

Tid 8 Mars 2018

Plats Hydroscand Norrköping, Risängsgatan 15, 602 28 Norrköping

Den 8 mars är det dags för Pneumatikdag i Hydroscands butik i Norrköping. Under dagen har du chansen att ställa alla dina frågor om pneumatik och lyssna på seminarier om Camozzi-produkter. Seminarierna startar kl. 11 och kl. 13.

Under dagen bjuder vi alla hungriga kunder på hamburgare med tillbehör. Vi kommer även att ha en av våra SlangExpress-bussar på plats, för dig som är nyfiken på att titta lite närmare på servicebussen.

Varmt välkommen till butiken på Risängsgatan 15!

Kategorier

Kontakter

Pontus Nygren

Pontus Nygren

Presskontakt VD Hydroscand Sverige & Danmark +46 (0)8-555 990 14

Om Hydroscand

Familjeföretaget Hydroscand grundades i Stockholm 1969 och är idag marknadsledande inom slang och ledningskomponenter i Skandinavien. Globalt finns vi representerade med verksamhet i över 20 länder och erbjuder lösningar och tjänster för slangar, kopplingar och relaterade produkter.

I Sverige har Hydroscand över 75 slangservicebutiker och en rikstäckande mobil slangservice, känt under varumärket SlangExpress. Vi har 517 anställda och en omsättning på 1,48 miljarder kronor (2022).
Vi har som målsättning att alltid finnas närmast kunden med erfaren personal, ett komplett sortiment och innovativa tjänster.

Välkommen till Hydroscand!