Gå direkt till innehåll
Hydroscand Berglunda och Aspholmen bjuder in till öppet hus under Hindersmässan.
Hydroscand Berglunda och Aspholmen bjuder in till öppet hus under Hindersmässan.

Örebro: Hydroscand deltar på Hindersmässan

Tid 22 Januari 2020 07:00 – 24 Januari 2020 16:00

Plats Hydroscand Örebro Aspholmen, Aspholmsvägen 6, 702 27 Örebro och Hydroscand Örebro Berglunda, Berglundavägen 3, 702 36 Örebro.

I samband med Hindersmässan den 22-24 januari bjuder vi in till öppet hus i våra två butiker i Örebro.

Vi kommer att ha specialerbjudanden i butikerna och bjuder även på en värmande gulaschsoppa i Aspholmen. Dessutom kommer vi att ha en av våra servicebussar på plats för dig som är nyfiken på vår mobila tjänst SlangExpress.

Hindersmässan är en gammal tradition i Örebro och den första Hindersmässan arrangerades redan under 1300-talet som en marknad där bergsmännen från Bergslagen sålde sitt järn vidare. 

Varmt välkommen till Hydroscands butiker under årets Hindersmässa!

Kategorier

Kontakter

Pontus Nygren

Pontus Nygren

Presskontakt VD Hydroscand Sverige & Danmark +46 (0)8-555 990 14

Om Hydroscand

Familjeföretaget Hydroscand grundades i Stockholm 1969 och är idag marknadsledande inom slang och ledningskomponenter i Skandinavien. Globalt finns vi representerade med verksamhet i över 20 länder och erbjuder lösningar och tjänster för slangar, kopplingar och relaterade produkter.

I Sverige har Hydroscand över 75 slangservicebutiker och en rikstäckande mobil slangservice, känt under varumärket SlangExpress. Vi har 517 anställda och en omsättning på 1,48 miljarder kronor (2022).
Vi har som målsättning att alltid finnas närmast kunden med erfaren personal, ett komplett sortiment och innovativa tjänster.

Välkommen till Hydroscand!