Gå direkt till innehåll
Hydroscand Berglunda
Hydroscand Berglunda

Kampanj till förmån för Cancerfonden på årets Hindersmässa

Tid 24 Januari 2018 – 26 Januari 2018

Plats Hydroscand Berglunda, Berglundavägen 3, 702 36 Örebro och Hydroscand Aspholmen, Aspholmsvägen 6, 702 27 Örebro

Den 24-26 januari är det dags igen för Hindersmässan i Örebro, den historiska marknaden som lockat besökare sedan 1300-talet. Självklart deltar Hydroscands filialer Aspholmen och Berglunda på marknaden, även i år.

Under Hindermässans dagar kommer vi att ha kampanjpris på OKQ8 hydraulolja och motorolja. För varje såld liter skänker vi 1 kr till cancerfonden.

På Hydroscand i Aspholmen bjuder vi även alla besökare på värmande gulaschsoppa och på Hydroscand Berglunda är du välkommen att titta in på en fika. Självklart besvarar vi alla dina frågor kring slang och ledningskomponenter - och för den som är nyfiken, så kommer vi även ha en av våra SlangExpress-bussar på plats.

Välkommen till någon av våra butiker i Örebro!

Kategorier

Kontakter

Pontus Nygren

Pontus Nygren

Presskontakt VD Hydroscand Sverige & Danmark +46 (0)8-555 990 14

Relaterat innehåll

Om Hydroscand

Familjeföretaget Hydroscand grundades i Stockholm 1969 och är idag marknadsledande inom slang och ledningskomponenter i Skandinavien. Globalt finns vi representerade med verksamhet i över 20 länder och erbjuder lösningar och tjänster för slangar, kopplingar och relaterade produkter.

I Sverige har Hydroscand över 75 slangservicebutiker och en rikstäckande mobil slangservice, känt under varumärket SlangExpress. Vi har 517 anställda och en omsättning på 1,48 miljarder kronor (2022).
Vi har som målsättning att alltid finnas närmast kunden med erfaren personal, ett komplett sortiment och innovativa tjänster.

Välkommen till Hydroscand!